aseara , am reusit sa ne strangem aproape toti
de mult nu am mai fost asa de multi , nici nu mai stiu cati , cred ca un sfert eram noi pe
server din toti jucatorii
am observat totusi un lucru - si as vrea sal comentati si voi :
am observat ca numarul mare de membrii ai clanului poate fi avantajos dar si in
dezavantaj - la ce ma refer
impactul pe care il producem cand suntem toti grupati si mergem prin alte sisteme
este un avantaj - multi ne invidiaza pentru asta - finca nu pot sa faca cea ce facem noi
cineva chiar comenta - spunand ca ne inmultim ca iepurii he he he :cyclops:
cred ca la ora actuala suntem cel mai numeros clan de pe void cu membrii activ online
forta pe care o degajam cand suntem toti ii sperie pe multi
totusi , unii jucatori mai vechi cu experienta , ostili noua stiu sa profite de numarul mare al nostru
creindusi aura de superluptatori pe spatele nostru - odata spunand ca s-au batut cu o multime
de membrii dacia si a dat jos cati au putut , strigand in gura mare ca sunt doi sau trei
impotriva noastra sau chiar unul impotriva noastra creind rumoare pe forumul voidului
facand valuri si punandu-ne intr-o situatie delicata
vati intrebat vreodata de ce ne ataca cand suntem mai multi ?
in mod normal avantajul ar trebui sa fie de partea noastra , dar altfel stau lucrurile
ataca pentru ca stiu ca au un avantaj prin lagul creat in timpul luptei - ati observat si voi
cat de greu dai jos pe cineva cand tragi mai multi in el , sarind mai multi pe unul crezi ca esti in
avantaj , dar de fapt el este cel care profita de ocazie - si ati vazut si voi ca cei care folosesc
tactica asta au numai tunuri fara rachete
cand le ceri sa faca pvp evita raspunsul si ataca orbeste in continuare
stiu si ei ca altfel stau lucrurile unul contra unu - multi dintre ei fiind mai slabi in pvp decat noi
de aceia cred eu trebuie sa gasim o tactica pentru a raspunde felului astuia de lupta
sa fim putin mai diplomati si sa nu ne mai aruncam orbeste inainte toti deodata
fiinca ei profita de treaba asta in defavoarea noastra
va invit sa va spuneti si voi parerea :scratch: