| EVENIMENTE | |
|
+7Andrada Burn_Baby_Burn Zamolxis Zyraxes LOT St_Ares Duras 11 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Zyraxes Moderator
Numarul mesajelor : 594 Varsta : 49 Localizare : Constanta Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: Re: EVENIMENTE Joi Iul 17, 2008 5:18 pm | |
| ca si ceilalti si noi avem probleme cu RP-ul.Din moment ce suntem navy noi nu trebuie sa permitem trade-ul cu CARDAMINA. Asa ca am face bine daca am respecta role playul si i-am soma pe cei ce fac trade cu cardamina,oriunde. Pe serverul unde am fost eu inainte se obisnuia lucrul asta,erau sisteme controlate de navy si daca te prindeau cu cardamina te somau odata("Drop your cardamine or we'll open fire" hehe) apoi trageau si te alergau tot sistemu.
Alfa e un loc foarte bun pt trade,va trebui sa ne luptam pentru el.Am putea kiar declara razboi "smugglerilor" pe void. | |
|
| |
LOT Moderator
Numarul mesajelor : 888 Varsta : 63 Localizare : CONSTANTA TOMIS NORD Data de inscriere : 20/12/2007
| Subiect: Re: EVENIMENTE Joi Iul 17, 2008 6:17 pm | |
| intradevar in alpha se face trade cu cardamina dar este sistemul oucastilor acolo - si se face in interiorul sistemului - oucasti la oucasti nu peraseste systemul , sa se duca in systemele navy unde cardamina este prohibita cred ca , daca ar parasi systemul si s-ar duce in sys navy - ar trebui sa stopam comertul cu cardamina , cea ce in cazul nostru nu prea vad legatura este o parere cam nasol sa ma vezi pe mine alergandu-l pe Aurel ( cand face trade )pe acolo sau viceversa , hehehe dar daca se aliaza cateva clanuri ca sa puna monopol pe alpha - asta este alta treaba nu putem sta cu mainile incrucisate si sa privim cum ne ia bucatica de la gura :evil: | |
|
| |
Godzilla
Numarul mesajelor : 431 Varsta : 55 Localizare : Arad Data de inscriere : 07/01/2008
| Subiect: Re: EVENIMENTE Joi Iul 17, 2008 7:26 pm | |
| Era vorba inclusiv de clanuri Navy care fraternizeaza cu X sau R an loc sa ai vaneze | |
|
| |
LOT Moderator
Numarul mesajelor : 888 Varsta : 63 Localizare : CONSTANTA TOMIS NORD Data de inscriere : 20/12/2007
| Subiect: Re: EVENIMENTE Joi Iul 17, 2008 8:07 pm | |
| nu cred ca este cazul nostru | |
|
| |
Zyraxes Moderator
Numarul mesajelor : 594 Varsta : 49 Localizare : Constanta Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: Re: EVENIMENTE Joi Iul 17, 2008 8:17 pm | |
| problema este ca o multime de clanuri evil isi cam fac sector pe acolo sa puna monopol pe sistem.Momentan sistemul este al nimanui pentru ca tercio nu prea exista. De cateva zile,DKH,Black Legion,Syndicate,AOF se tot instaleaza acolo si din in cand intra si fac trade cu alte caractere,in rest stau acolo ca si cand ar fi ocupat sistemul..Ar trebui sa lupte putin pentru banii aia,deci noi trebuie sa intervenim acolo,RP-ul ne da voie. | |
|
| |
LOT Moderator
| Subiect: Re: EVENIMENTE Joi Iul 17, 2008 8:22 pm | |
| ASA VA FI trebuie sa sune goarna , sa ne adunam | |
|
| |
Godzilla
Numarul mesajelor : 431 Varsta : 55 Localizare : Arad Data de inscriere : 07/01/2008
| Subiect: Re: EVENIMENTE Joi Iul 17, 2008 8:43 pm | |
| AOF, mai nou cer 2 mil pe zi de la traderi ca sa nu fie atacatzi shi se lauda ca de banii ashtia asigura protectzie S-au intitulat clan mafiot. Cu navy ,era vorba la modul general,doar ca sa shtim. Dupa cum vad discutziile, e balamuc mare cu RP-ul Se uita ca e un joc shi nu ar trebui patima shi jigniri | |
|
| |
Godzilla
| Subiect: Re: EVENIMENTE Mier Iul 23, 2008 3:41 pm | |
| ZYRA, la diplomatzia ce ai postat-o pe Void nu apare [NF]-clan.Anterior am vazut ca erau la neutri. Azi, am trecut prin Dyson Sfere unde SEF-Nero era atacat de mai multzi NF,care al anjurau ca la usha cortului shi al faceau cheater shi codat.Au mai chemat an ajutor shi pe SHONEN + 1 DKH. L-am antrebat pe Nero daca are nevoie de ajutor,apoi am anuntzat ca ai atac.mi-u raspuns sa ami vad de treaba mea,ca cine sunt, nomad? Dupa ce i-am doborat,au facut ca trenul,spunand ca Dacia ai ataca,ca ma regenerez,ca nu e treaba noastra ce fac ei acolo,la GF rasp. no gf! Am raspuns ca Dacia ajuta doar pe cel atacat de mai multzi.Am scris shi an engleza shi politicos,ca sa antzeleaga SHONEN shi DKH,am salutat shi am plecat. Shonen shi DKH nu au tras dupa mine. Dca cineva are probleme cu NF, vina ami apartzine! | |
|
| |
Zyraxes Moderator
| Subiect: Re: EVENIMENTE Mier Iul 23, 2008 6:35 pm | |
| Ai procedat foarte bine Tibi,SEF sunt navy sunt vecini cu noi si sunt prieteni cu noi.Vom avea grija noi si de NF.Ai procedat foarte bine atacand dar fiind si politicos in acelasi timp.Felicitari!
(iar legat de DKH,au ordine de la xenon sa nu mai traga in Dacia,e o intelegere intre mine si ei,deci trageti in ei doar daca va ataca) | |
|
| |
Duras
Numarul mesajelor : 319 Varsta : 51 Localizare : Pe malul Dunarii Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: Re: EVENIMENTE Mier Iul 23, 2008 8:43 pm | |
| Tibi ai fost de milioane. Corect. Super ! Cine sunt NF - i astia ? Eu zic ca sunt f.f.departe de a putea face orice probleme Daciei Iar in legatura cu DKH - ul , buna miscare Zyra. Sau sa zic.....inteleapta mutarea lui Xenon ? Cu dusmani ca Sindicatele si BL, care-i cam haituiesc peste tot....numa asta nu mai lipsea sa-i vaneze si Dacia. Noi avem din belsug in cine trage si fara ei. Mai ales daca vom practica un RP agresiv. | |
|
| |
Godzilla
| Subiect: Re: EVENIMENTE Vin Iul 25, 2008 5:46 pm | |
| Strail Site Admin Site Admin
Status: Offline PostPosted: Fri Jul 25, 2008 3:04 pm Post subject: Smugglers & Police/Navy Reply with quote Report Post looking to hear from Smugglers (only)...Please post your character name and "general locale" (not too accurate) and items your typically smuggling.
Things might be getting interesting for you in the future.....
Also, any clans Navy or Police, who are happy to do a bit of RP, please post on this thread also.
Server Admin - The Void Server | |
|
| |
Godzilla
| Subiect: Re: EVENIMENTE Vin Iul 25, 2008 7:08 pm | |
| Posted: Fri Jul 25, 2008 5:04 pm Post subject: Re: Smugglers & Police/Navy Reply with quote I am not exactly understand "Smugglers",but with [Dacia]-tags , we take periodicaly Navy Raids in Alpha sys,for keep clean the trade route,meens :no cardamine!,with no exception,that include us! We anounce in a decent mode:It's a Navy Raid,Plz do not trade cardamine! if a trader is seened with drugs, "trader plz drop the cardamine r l's must kill y! If a trader is hostile and he don't drop it,he will be killed and we shot the drugs! Also,we protect traders with legal cargo,from [X],[R] and any evil atack. Another action is :every [X] or [R]-tagged player that we find ,we anounce him:X(or R)fighter plz leave system r l's must kill y! Our action,depend on his action! Do y thing it's decent way of actions? If we'll see a Navy or untagged player is atacked in gang-band mode,even he can't ask for help in battle,we'll help him.
Excuse plz my bad english! With my best wishez,[Dacia]-G#DZi/_/_/\* | |
|
| |
LOT Moderator
| Subiect: Re: EVENIMENTE Lun Iul 28, 2008 10:10 am | |
| ATENTIE !
Alpha , va devenii un iad ochii multor clanuri se vor indrepta spre acel system de aceia trebuie sa fim precauti - si sa ne luam masuri de siguranta noi am deschis , datorita RPului , cutia Pandorei , intr-un teren mlastinos , unde se vor duce batalii atat in joc dar mai ales pe forumul voidului aproape toti dintre noi au caractere de trade in Alpha pentru a nu da apa la moara , jucatorilor si clanurilor ostile , va rog , ca atunci cand faceti trade in Alpha sa excludeti drogurile din transport - si sa faceti comert numai cu cea ce este legal sa nu va lasati inselati si sa credeti ca folosind alte caractere fara tag Dacia nu se va afla cine este in spatele caracterului de trade - pana la urma se afla - credeti-ma iar forumul voidului - va exploda - vom fi facuti faramite - la gura nu-i intrece nimeni deasemeni v-am rugat , ca dupa ora 20.00 , sa folositi numai caracterele cu Dacia de asta suntem intr-un clan , sa-l reprezentam atunci , ne vom deplasa acolo unde interesul clanului o va cere - iar pentru asta v-am rugat ca sa va aranjati reputatia - mai ales in systemele din centru daca folositi caracterul si pentru lupta si pentru misiuni , cautati ca dupa misiuni sa rezolvati reputatia facem parte dintr-un clan si trebuie sa ne conformam regurilor si regulamentului acestui clan
co-leader g3Rula , | |
|
| |
LOT Moderator
| Subiect: Re: EVENIMENTE Mar Iul 29, 2008 12:54 pm | |
| cred ca vom schimba putin tactica daca sunteti si voi de acord propun , sa stam in continuare in nomad 1 , iar cand ne adunam mai multi facem rayduri , atat in systemele centrale cat si Alpha un rayd , doua sa lasam sa mai rasufle si traderii nu de alta dar , joc , jocul asta ca sa ma distrez , nu vreau sa ma cert cu toti nebunii , he he he deci daca sunteti de acord - vom face rayduri periodice prin alpha si vom sta acolo cat sa ne anuntam prezenta - sa stie lumea ca suntem cu ochii pe ei | |
|
| |
Godzilla
| Subiect: Re: EVENIMENTE Mar Iul 29, 2008 1:11 pm | |
| i'm in! | |
|
| |
Zamolxis
Numarul mesajelor : 573 Varsta : 49 Localizare : ...in oglinda retrovizoare Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: Re: EVENIMENTE Joi Iul 31, 2008 6:39 pm | |
| ...parerea mea e ca HOTUL NEPRINS - NEGUSTOR CINSTIT. daca nu-l prinde nimeni facand asta e ok. daca-l prind eu pe Aurel ca face trade in Alpha cu Cardamina il somez pe loc...nu o sa-l protejez. La fe daca ma prinde 4Squad ca fac trafic si ma someaza o arunc sau mor....e simplu asta e RP. Si nu cred ca o sa exlodeze serverul daca facem trafic cu Cardamina decat daca o sa ne protejam traderii...ceea ce nu am de gand....cel putin eu. Pana una alta traderii nostrii platesc taxe la pirati indiferent ce trade fac.... asa ca unde sunt fighterii nostrii cand ei patesc asta... Simplu protejam cand se face trade curat si dezinfectam cand se face trade murdar...INDIFERENT CINE-L FACE.... ...PAREREA MEA... | |
|
| |
Zyraxes Moderator
| Subiect: Re: EVENIMENTE Joi Iul 31, 2008 11:37 pm | |
| Zam,asta am zis si eu pe void in legatura cu traderii. 4S-Squad a anuntat ca va mentine blocada indiferent daca noi ne-am retras. Pe de alta parte,primesc din in ce mai multe plangeri pentru Aurel care da jos traderi cu optronics ,fara sa aiba cardamina. In cazul in care 4S-Squad vor fi atacati in alpha va trebui sa-i ajutam neconditionat. hehe,dar ca toate aste sa se intample trebuie mai intai sa mearga serverul | |
|
| |
Zamolxis
Numarul mesajelor : 573 Varsta : 49 Localizare : ...in oglinda retrovizoare Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: Re: EVENIMENTE Vin Aug 01, 2008 2:01 am | |
| ha ha ha ...o dat Cardamina-n server si i-o bulversat fisierele.... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: EVENIMENTE | |
| |
|
| |
| EVENIMENTE | |
|