| Acum am intrat | |
|
+6spinaker Andrada Duras Zamolxis LOT Evolitent 10 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Evolitent
Numarul mesajelor : 9 Varsta : 33 Localizare : Brasov Data de inscriere : 15/05/2008
| Subiect: Acum am intrat Joi Mai 15, 2008 5:08 pm | |
| Salut!Azi am intrat si eu in clanul dacia.mi se pare o idee buna sa fiu alaturi cu niste jucatori buni care sunt uniti.sper sa va fac pe plac cu calitatile mele in joc.joc acest joc de aproape 3 ani de zile si sper sa fiu o achizitie valoroasa pentru clanul vostru.sunt din brasov, ma cheam dorin,am 17 ani si ma puteti cintacta la id de messenger mandache_dorin@yahoo.com. | |
|
| |
LOT Moderator
Numarul mesajelor : 888 Varsta : 63 Localizare : CONSTANTA TOMIS NORD Data de inscriere : 20/12/2007
| Subiect: Re: Acum am intrat Joi Mai 15, 2008 5:12 pm | |
| Evolitent , bine ai venit daca esti veteran in ale jocului este fb avem nevoie de jucatori tari | |
|
| |
Zamolxis
Numarul mesajelor : 573 Varsta : 49 Localizare : ...in oglinda retrovizoare Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: Re: Acum am intrat Joi Mai 15, 2008 5:39 pm | |
| bine ai venit... intotdauna este nevoie de luptatori exparimentati... | |
|
| |
Duras
Numarul mesajelor : 319 Varsta : 51 Localizare : Pe malul Dunarii Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: Re: Acum am intrat Joi Mai 15, 2008 6:59 pm | |
| Sa traiesti !! Si esti bine venit in clan !! Vei avea parte de actiune suficienta. Avem destui dusmani....he he he Asa ca experienta ta sigur i-ti va folosi...si clanului la fel | |
|
| |
Andrada
Numarul mesajelor : 122 Varsta : 25 Localizare : Arad Data de inscriere : 30/01/2008
| Subiect: Re: Acum am intrat Mier Mai 21, 2008 8:59 am | |
| | |
|
| |
spinaker
Numarul mesajelor : 7 Varsta : 47 Localizare : arad Data de inscriere : 03/05/2008
| Subiect: Re: Acum am intrat Mier Mai 21, 2008 4:51 pm | |
| | |
|
| |
LOT Moderator
Numarul mesajelor : 888 Varsta : 63 Localizare : CONSTANTA TOMIS NORD Data de inscriere : 20/12/2007
| Subiect: Re: Acum am intrat Vin Mai 23, 2008 11:07 pm | |
| pentru cei noi inscrisi si cei mai vechi care apar si care sunt pe siteul Daciei , va rog postati ca sa stim si noi cine sunteti apar nume noi pe site si nu stim de unde sa-i luam in joc cedric junior_juno_90 abramburelu drone apyx 89 negry dias d!ana in dreptul vostru sunt 0 postari
tarses olores comosicus sp3ct3r postari 0 - dar v-am mai vazut in joc scorrilo - 0 - dar pe tine te stim toti he he he . ( ti-a luat-o Aurel inainte ) | |
|
| |
cedric
Numarul mesajelor : 6 Varsta : 32 Data de inscriere : 23/05/2008
| Subiect: Re: Acum am intrat Vin Mai 23, 2008 11:32 pm | |
| mda...scz 4 me...sunt cedric din SF...ma gandeam k ar fi folositor daca as avea cont pe forumul vostru...in caz de nevoie....apropo...forumul nostru este http://sf.uv.ro/forum si mergeti la sectiunea freelancer . avand in vedere k voi si 4s sunteti cam singurii d p void cu care ne intelegem bine...vam pus la Prieteni .soo...visit our site dak vreti sa aflati maimulte despre noi | |
|
| |
cedric
| Subiect: Re: Acum am intrat Vin Mai 23, 2008 11:35 pm | |
| | |
|
| |
LOT Moderator
| Subiect: Re: Acum am intrat Sam Mai 24, 2008 12:34 am | |
| Cedric , daca te-ai inscris pe siteul nostru - ok in fond suntem romani si trb sa ne ajutam intre noi cred ca ai vazut ce s-a postat pe aici , de la istoria clanului si pana la ultimile replici daca ai vazut - majoritatea dintre noi sunt peste 30 ani si jucam pe void de ani buni - avem ceva experienta pe serverul asta am intrat si eu pe siteul vostru la invitatia ta - va urez succes cu un lucru nu sunt de acord - faptul ca am fi lasi , cum s-a postat pe siteul vostru nare rost sa scriu aci cate batai am tras cu clanurile ostile clanului si am plecat ultimii , chiar si atunci cand faceam cate un raid in teritoriu advers plecam ultimii de la confruntare DACIA -are un nume pe serverul asta - si vrem sa-l pastram unde , cand si cu cine ne batem decidem NOI faptul ca avem adversari comuni ar trebui sa ne apropie , nu vreau sa crezi ca va privim de sus - dar trebuie sa demonstrati comunitatii voidului ca SFul este un clan tare cineva dadea o replica pe siteul vostru - o sa vada ei ..... ma facut sa rad cu pofta mai bine tineti aproape de noi si o sa vedem ce putem face impreuna cu clanurile adverse | |
|
| |
Zyraxes Moderator
Numarul mesajelor : 594 Varsta : 49 Localizare : Constanta Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: Re: Acum am intrat Sam Mai 24, 2008 1:11 am | |
| Cedric,in primul rand,ca sa fim aliati,trebuie sa inkeiem o alianta.Asta trebuie facuta de comun acord intre liderii Dacia si SF.Actual,voi sunteti trecuti la prieteni,nu la aliati.Nu strica sa inkeiem o alianta.
In al doilea rand,referitor la acea batalie din nomad1,dupa ce ne-am luptat vreo 2 ore,la un moment dat eram noi 7 Dacia si voi 4 SF contra a 3 Black_legion-adica 11v3. In acel moment liderul Black_Legion mi-a scris pe privat ca nu are rost sa continuam atacul contra lor deoarece sunt prea putini si ne-a rugat ca noi sa nu mai intervenim. Asta am si facut,nu am mai intervenit in nomad1 unde erau doar 3 Black_Legion contra 4 SF,in skimb am atacat Sparta unde se retrasesera Syndicate,DC ,NRE si DKH.Faptul ca am atacat acolo unde erau mai multi dusmani nu se numeste in nici un caz lasitate.
Si va dau un sfat: daca vreti sa fiti respectati,acceptati razboiul cu Syndicate si Black_Legion fara comentarii .Nu mai comentati,ca de ce...ca de unde..ca cine...(chiar si in timpul unei batalii,clanurile astea incearca sa va intinda nervii la maxim prin tot felul de glume nesarate si atacuri verbale-NU RASPUNDETI(eventual glumiti si voi dar nu raspundeti cu nervi si cu injuraturi) SI NU VA PLANGETI de nimic! asta e ceea ce vor ei sa faca,sa va enervati si sa injurati si sa nu mai fiti in stare sa-i dati jos).Razboiul psihologic este foarte important.Daca joci calm,te misti mult mai bine,tintesti mult mai bine.
In ceea ce ne priveste,daca ei va vor ataca in nomad1,cu siguranta vom sari si noi pe ei.Daca va vor ataca in alt sistem si veti fi depasiti numeric,va vom ajuta doar la cererea voastra.Daca vom inkeia o alianta,va vom ajuta in orice situatie,respectand regulile. | |
|
| |
LOT Moderator
| Subiect: Re: Acum am intrat Sam Mai 24, 2008 9:32 am | |
| junior_juno_90 cine esti ?
daca nu vrei sa scri pune si tu macar un smile aici | |
|
| |
Zyraxes Moderator
Numarul mesajelor : 594 Varsta : 49 Localizare : Constanta Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: Re: Acum am intrat Sam Mai 24, 2008 10:05 am | |
| eh,de duminica reincep si eu sa intru in joc....am fost ocupat cu zilele constantei | |
|
| |
cedric
| Subiect: Re: Acum am intrat Sam Mai 24, 2008 7:49 pm | |
| da...intr-adevar a fost o discutie in cadrul clanului....despre acel incident...nu stiam toate acele amanunte si ma bucur ca am lamurit pana la urma problema....in ceea ce priveste alianta....sper sa existe intre Dacia si SF...insa noi trebuie sa facem un pas mare...sa ne declaram clanul pe void....asta ar insemna ca ne trebuie un homesystem si o baza...ceea ce in prezent nu avem....dupa ce gasim locul potrivit....vom declara clanul...va dati seama ca trebuie sa fie langa aliati....vom vedea....cu privire la razboi...noi acceptam razboaiele normal....numai ca mai mult de 60% din clan sunt playeri noi...care joaca pt prima data Freelancer...asa k trebuie pregatiti....de asta ne temem putin....si ar mai fi problema ca...nu prea intra....iar cand e cv de razboi intra...dar se oftica rpd...voi vorbi la modul cel mai serios cu ei despre asta...eu unul vreau sami cer scuze in numele clanului pt unele lucruri scrise pe forum...problema e ca nu stiam toate detaliile ....acum sa va spun cate ceva despre noi...poate tiai dat seama...poate nu...suntem un clan mai mare ce ne ocupam cu mai multe jocuri...principalele fiind jedi Academy si Freelancer....majoritatea avem varste cuprinse intre 12 si 18 ani....o parte din noi au mai fost p void...tot sub tagul [SF]...dar au iesit acum vreun an....si acum am revenit sa refacem clanul....deci...mai multe putem vorbi pe joc...ar fi mai bine...so...See you in Space! | |
|
| |
Robi
Numarul mesajelor : 154 Varsta : 57 Localizare : Oradea Data de inscriere : 20/05/2008
| Subiect: Re: Acum am intrat Dum Mai 25, 2008 10:55 am | |
| salut membrii [Dacia]! nu am fost tag la nici clan pana acuma! nu de mult sant jucator pe server ,dar o sa invat repede ca sa ajut si eu cu ce pot. vom tine legatura in spatiu!! Robi(rbs) | |
|
| |
LOT Moderator
| Subiect: Re: Acum am intrat Dum Mai 25, 2008 11:02 am | |
| Robi - bine ai venit alaturi de noi tine aproape , bafta si ne auzim in joc | |
|
| |
Robi
Numarul mesajelor : 154 Varsta : 57 Localizare : Oradea Data de inscriere : 20/05/2008
| Subiect: Re: Acum am intrat Dum Mai 25, 2008 11:15 am | |
| - LOT a scris:
- junior_juno_90
cine esti ?
daca nu vrei sa scri pune si tu macar un smile aici scuza!!! da nu am pricseput undde sa scriu!! jocul ma prins si nu calculator!! o sa intru si eu la tema !!! | |
|
| |
Robi
| Subiect: Re: Acum am intrat Dum Mai 25, 2008 11:21 am | |
| - LOT a scris:
- Robi - bine ai venit alaturi de noi
tine aproape ,
bafta si ne auzim in joc mersi pt intelegerea ta!!!! | |
|
| |
LOT Moderator
| Subiect: Re: Acum am intrat Dum Mai 25, 2008 11:26 am | |
| nu stiam cine esti - intre timp am luat legatura totul este ok | |
|
| |
sebulba75
Numarul mesajelor : 7 Varsta : 49 Localizare : oradea Data de inscriere : 04/06/2008
| Subiect: Re: Acum am intrat Dum Iun 15, 2008 5:56 am | |
| Salutari!As dori sa inreb cum functioneaza acest teem speaker?Ar fi bine sa va aud macar mai ales in timpul raidurilor. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Acum am intrat | |
| |
|
| |
| Acum am intrat | |
|