Dacia Clan
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Dacia Clan

Dacia Clan Forum

AcasaPortalGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Avertismente

In jos 
+3
Godzilla
LOT
ECY_TM
7 participanți
AutorMesaj
ECY_TM

ECY_TM

Numarul mesajelor : 11
Data de inscriere : 09/06/2008

Avertismente Empty
MesajSubiect: Avertismente   Avertismente Icon_minitimeLun Iun 30, 2008 12:50 am

Am descschis acest topic deoarece unii din clan sant cam nesimtiti, m-ati intrebat mai devreme cam cine ar fi acela sau aceeia. In seara asta 29-06-2008 [Dacia]-Silver a depasit masura de fapt ii urmaresc comportamentu in clan de cand a intrat, a fost somat si de alti memb sa termine cu acest comportament si anume: trage in altii fara avertisment, vb pe ts pe un ton respingator, provoaca fara a cere acceptul celuilant si altele.

Deci eu propun un avertisment ! si daca mai continua la fel chiar sa il excludem din clan datorita comportamentului.
Sus In jos
LOT
Moderator
Moderator
LOT

Numarul mesajelor : 888
Varsta : 63
Localizare : CONSTANTA TOMIS NORD
Data de inscriere : 20/12/2007

Avertismente Empty
MesajSubiect: Re: Avertismente   Avertismente Icon_minitimeLun Iun 30, 2008 11:11 am

de acord

Suspect
Sus In jos
Godzilla

Godzilla

Numarul mesajelor : 431
Varsta : 55
Localizare : Arad
Data de inscriere : 07/01/2008

Avertismente Empty
MesajSubiect: Re: Avertismente   Avertismente Icon_minitimeLun Iun 30, 2008 2:53 pm

Daca se shtie ceva concret,sa se discute o decizie.
Mai ales daca a fost avertizat.
Trebuie discutat cu cei direct afectatzi de comportamentul lui,nu?
Sus In jos
Zyraxes
Moderator
Moderator
Zyraxes

Numarul mesajelor : 594
Varsta : 49
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 21/12/2007

Avertismente Empty
MesajSubiect: Re: Avertismente   Avertismente Icon_minitimeMar Iul 01, 2008 12:21 am

Am inteles ca are obiceiul sa traga cu cd-uri in cine apuca...e intr-adevar stresant acest lucru dar nu un motiv sa te superi pe el...problema e cea a limbajului,daca cineva stie ceva concret sa spuna aici...
Sus In jos
Draco

Draco

Numarul mesajelor : 186
Data de inscriere : 08/02/2008

Avertismente Empty
MesajSubiect: Re: Avertismente   Avertismente Icon_minitimeMar Iul 01, 2008 4:59 pm

sunt deacord cu Zyra nu e motiv sa te superi si eu trageam dar ceream pvp si a doua oara trageam cu cd-ur deoarece nu aveam mic si imi era putin LENE sa tot scriu, imi cer scuze daca vati suparat din cauza asta
Sus In jos
http://www.promedia-electronics.ro
Godzilla

Godzilla

Avertismente Empty
MesajSubiect: Re: Avertismente   Avertismente Icon_minitimeMier Iul 23, 2008 1:02 pm

Lot - Varsta : 47
Data inscrierii : 20 Dec 2007
Localizare : CONSTANTA TOMIS NORD

MesajSubiect: Re: Reguli Clan !!! Sam Apr 26, 2008 10:06 am Raspunde cu citat
am postat aici - nu ca o regula - mai mult ca o rugaminte si ca un anunt

majoritatea dintre noi , intram seara online si ne strangem cativa - putem sa ne aratam muschii catre comunitatea voidului
dar eu daca stau mai mult si ziua , pot observa ce se mai petrece in joc
de aceia am rugamintea ca , in timpul zilei , daca sunteti singur si aveti tag Dacia cautati sa iesiti
onorabil dintr-o confruntare cu R sau X - in majoritatea cazurilor acestia sunt jucatori experimentati
nu va feriti de lupta - dar sa stiti intodeauna cand sa faceti pasul inapoi lasand in urma respect
nu va incapatanati sa continuati bataia daca ati vazut ca nu puteti face fata - dupa 5 - 6
confruntari , toate pierdute , lasati-o mai moale - este chiar jenant cand la chemarea de ajutor
mai vin inca doi daci si o iau si ei in freza de nu se poate ,
am fost de doua ori acolo - impreuna i-am gonit pe R - si de fiecare data i-am rugat pe daci sa ne retragem de acolo , dacii mei raspunzand negativ la propunerea mea - ramanand in continuare .
R chiar ma luat la misto - intrebandu-ma , unde am gasit asemenea jucatori - multumindu-mi
ca poate sa-si creasca fragurile de pe urma lor
No
de aceia am rugamintea - mare - cand va rog sa plecam - ascultati-ma
stau mult online si ii cunosc pe baietii astia - pana la urma este vorba de reputatia noastra ca si clan
reputatia este valabila si in timpul zilei , nu numai seara Twisted Evil
Sus In jos
Godzilla

Godzilla

Avertismente Empty
MesajSubiect: Re: Avertismente   Avertismente Icon_minitimeMier Iul 23, 2008 1:11 pm

zyraxes

Varsta : 32
Data inscrierii : 21 Dec 2007
Localizare : Marea Neagra(near Nomad1)

MesajSubiect: Re: Reguli Clan !!! Dum Mai 04, 2008 9:02 am Raspunde cu citat
sa ne aducem aminte de ceva important,am vazut ca nu toti respecta regula asta :

In momentul in care sunteti atacati fara avertisment si doborati de catre 1 sau 100 x,r sau evil NU VA MAI PLANGETI !
NU PLANGETI IN SYSTEM ca" de ce ai tras in mine? de ce m-ai doborat? nu vezi ca ai lagg? nu vedeti ca sunteti mai multi? etc etc.
Luptati,chemati ajutoare,fiti respectuosi,dar nu va mai plangeti,chiar daca aveti dreptate ca e lagg,sau ca a tras fara avertisment,sau ca sunt de 2 ori mai multi...asta e situatia si daca comentati pe open channel nu ne ajuta cu nimic,ba dimpotriva...

Numarul mesajelor : 154
Varsta : 57
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 20/05/2008

Avertismente Empty
MesajSubiect: Re: Avertismente   Avertismente Icon_minitimeMier Iul 23, 2008 9:49 pm

E eva corect din partea mea Exclamation
Sus In jos
Zamolxis

Zamolxis

Numarul mesajelor : 573
Varsta : 49
Localizare : ...in oglinda retrovizoare
Data de inscriere : 21/12/2007

Avertismente Empty
MesajSubiect: Re: Avertismente   Avertismente Icon_minitimeJoi Iul 31, 2008 6:33 pm

... eu cred ca trebuie totusi intrebat de ce...pt a evita unele neintelegeri, s-ar putea ca acel atacator sa fi gresit undeva....si atunci e cumva absolvit de vina... nu putem sa facem din tantar armasar sa starnim cine stie ce conflict ....numa asa dintr-o confuzie.
Sus In jos
http://www.trupa-odyssey.ro
Continut sponsorizat

Avertismente Empty
MesajSubiect: Re: Avertismente   Avertismente Icon_minitime

Sus In jos

Avertismente
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dacia Clan :: Clanul Dacia - 2008 :: Arhiva 2008-
Mergi direct la: