| Avertismente | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
ECY_TM
Numarul mesajelor : 11 Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Avertismente Lun Iun 30, 2008 12:50 am | |
| Am descschis acest topic deoarece unii din clan sant cam nesimtiti, m-ati intrebat mai devreme cam cine ar fi acela sau aceeia. In seara asta 29-06-2008 [Dacia]-Silver a depasit masura de fapt ii urmaresc comportamentu in clan de cand a intrat, a fost somat si de alti memb sa termine cu acest comportament si anume: trage in altii fara avertisment, vb pe ts pe un ton respingator, provoaca fara a cere acceptul celuilant si altele. Deci eu propun un avertisment ! si daca mai continua la fel chiar sa il excludem din clan datorita comportamentului. | |
|
| |
LOT Moderator
Numarul mesajelor : 888 Varsta : 63 Localizare : CONSTANTA TOMIS NORD Data de inscriere : 20/12/2007
| Subiect: Re: Avertismente Lun Iun 30, 2008 11:11 am | |
| de acord | |
|
| |
Godzilla
Numarul mesajelor : 431 Varsta : 55 Localizare : Arad Data de inscriere : 07/01/2008
| Subiect: Re: Avertismente Lun Iun 30, 2008 2:53 pm | |
| Daca se shtie ceva concret,sa se discute o decizie. Mai ales daca a fost avertizat. Trebuie discutat cu cei direct afectatzi de comportamentul lui,nu? | |
|
| |
Zyraxes Moderator
Numarul mesajelor : 594 Varsta : 49 Localizare : Constanta Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: Re: Avertismente Mar Iul 01, 2008 12:21 am | |
| Am inteles ca are obiceiul sa traga cu cd-uri in cine apuca...e intr-adevar stresant acest lucru dar nu un motiv sa te superi pe el...problema e cea a limbajului,daca cineva stie ceva concret sa spuna aici... | |
|
| |
Draco
Numarul mesajelor : 186 Localizare : Arad Data de inscriere : 08/02/2008
| Subiect: Re: Avertismente Mar Iul 01, 2008 4:59 pm | |
| sunt deacord cu Zyra nu e motiv sa te superi si eu trageam dar ceream pvp si a doua oara trageam cu cd-ur deoarece nu aveam mic si imi era putin LENE sa tot scriu, imi cer scuze daca vati suparat din cauza asta | |
|
| |
Godzilla
Numarul mesajelor : 431 Varsta : 55 Localizare : Arad Data de inscriere : 07/01/2008
| Subiect: Re: Avertismente Mier Iul 23, 2008 1:02 pm | |
| Lot - Varsta : 47 Data inscrierii : 20 Dec 2007 Mesaje : 406 Localizare : CONSTANTA TOMIS NORD
MesajSubiect: Re: Reguli Clan !!! Sam Apr 26, 2008 10:06 am Raspunde cu citat am postat aici - nu ca o regula - mai mult ca o rugaminte si ca un anunt
majoritatea dintre noi , intram seara online si ne strangem cativa - putem sa ne aratam muschii catre comunitatea voidului dar eu daca stau mai mult si ziua , pot observa ce se mai petrece in joc de aceia am rugamintea ca , in timpul zilei , daca sunteti singur si aveti tag Dacia cautati sa iesiti onorabil dintr-o confruntare cu R sau X - in majoritatea cazurilor acestia sunt jucatori experimentati nu va feriti de lupta - dar sa stiti intodeauna cand sa faceti pasul inapoi lasand in urma respect nu va incapatanati sa continuati bataia daca ati vazut ca nu puteti face fata - dupa 5 - 6 confruntari , toate pierdute , lasati-o mai moale - este chiar jenant cand la chemarea de ajutor mai vin inca doi daci si o iau si ei in freza de nu se poate , am fost de doua ori acolo - impreuna i-am gonit pe R - si de fiecare data i-am rugat pe daci sa ne retragem de acolo , dacii mei raspunzand negativ la propunerea mea - ramanand in continuare . R chiar ma luat la misto - intrebandu-ma , unde am gasit asemenea jucatori - multumindu-mi ca poate sa-si creasca fragurile de pe urma lor No de aceia am rugamintea - mare - cand va rog sa plecam - ascultati-ma stau mult online si ii cunosc pe baietii astia - pana la urma este vorba de reputatia noastra ca si clan reputatia este valabila si in timpul zilei , nu numai seara Twisted Evil | |
|
| |
Godzilla
| Subiect: Re: Avertismente Mier Iul 23, 2008 1:11 pm | |
| zyraxes
Varsta : 32 Data inscrierii : 21 Dec 2007 Mesaje : 246 Localizare : Marea Neagra(near Nomad1)
MesajSubiect: Re: Reguli Clan !!! Dum Mai 04, 2008 9:02 am Raspunde cu citat sa ne aducem aminte de ceva important,am vazut ca nu toti respecta regula asta :
In momentul in care sunteti atacati fara avertisment si doborati de catre 1 sau 100 x,r sau evil NU VA MAI PLANGETI ! NU PLANGETI IN SYSTEM ca" de ce ai tras in mine? de ce m-ai doborat? nu vezi ca ai lagg? nu vedeti ca sunteti mai multi? etc etc. Luptati,chemati ajutoare,fiti respectuosi,dar nu va mai plangeti,chiar daca aveti dreptate ca e lagg,sau ca a tras fara avertisment,sau ca sunt de 2 ori mai multi...asta e situatia si daca comentati pe open channel nu ne ajuta cu nimic,ba dimpotriva... _________________ SO SAY WE ALL! | |
|
| |
Robi
Numarul mesajelor : 154 Varsta : 57 Localizare : Oradea Data de inscriere : 20/05/2008
| Subiect: Re: Avertismente Mier Iul 23, 2008 9:49 pm | |
| E eva corect din partea mea | |
|
| |
Zamolxis
Numarul mesajelor : 573 Varsta : 49 Localizare : ...in oglinda retrovizoare Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: Re: Avertismente Joi Iul 31, 2008 6:33 pm | |
| ... eu cred ca trebuie totusi intrebat de ce...pt a evita unele neintelegeri, s-ar putea ca acel atacator sa fi gresit undeva....si atunci e cumva absolvit de vina... nu putem sa facem din tantar armasar sa starnim cine stie ce conflict ....numa asa dintr-o confuzie. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Avertismente | |
| |
|
| |
| Avertismente | |
|