| DaciA-recrutari/membrii noi/reclamatii | |
|
+31Ovi Vezinas boleck apollo Robi Tavi ECY_TM sebulba sebulba75 catapadurariu@yahoo.com UltraPro Regalion Deep Silver spinaker Andrada Godzilla 007m Dj^Lancer Aless1o Ovy qetrutz Marcu Nebunu St_Ares Burn_Baby_Burn shoby20 traian Duras LOT Zamolxis StefyTza Zyraxes 35 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Zamolxis
Numarul mesajelor : 573 Varsta : 49 Localizare : ...in oglinda retrovizoare Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: Re: DaciA-recrutari/membrii noi/reclamatii Joi Sept 25, 2008 7:35 pm | |
| | |
|
| |
Vezinas
Numarul mesajelor : 96 Localizare : Delta Data de inscriere : 13/06/2008
| Subiect: Re: DaciA-recrutari/membrii noi/reclamatii Dum Sept 28, 2008 1:08 pm | |
| Bun venit Snaky Ma bucur ca esti alaturi de noi. | |
|
| |
Robi
Numarul mesajelor : 154 Varsta : 57 Localizare : Oradea Data de inscriere : 20/05/2008
| Subiect: Re: DaciA-recrutari/membrii noi/reclamatii Dum Sept 28, 2008 7:19 pm | |
| Salut Snaky!! Esti bun venit !! | |
|
| |
Magnumutz
Numarul mesajelor : 10 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 20/10/2008
| Subiect: Re: DaciA-recrutari/membrii noi/reclamatii Lun Oct 20, 2008 8:33 pm | |
| Salut, ma numesc Alex, sunt din Bucuresti, am 19 ani, merg pe 20 si am jucat prima oara FL acum vreo 4 ani. Online, cred ca e prima oara cand joc. Chiar daca am putina experienta, am vrut sa ma integrez pe server intr-o comunitate stransa, si profesionista. Dacia a fost solutia. Eu sunt student la Informatica, sunt un jucator nebun, lucrez si ca webmaster pe internet, pentru bani de buzunar Cam atat am avut de spus despre mine. ID-ul meu de mess este: Magnumutz Hi5: http://magnumutz.hi5.comNetlog: http://ro.netlog.com/MagnumutzWebsite: http://www.smeker.comNoroc ! | |
|
| |
Zyraxes Moderator
Numarul mesajelor : 594 Varsta : 49 Localizare : Constanta Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: Re: DaciA-recrutari/membrii noi/reclamatii Lun Oct 20, 2008 9:32 pm | |
| sal si bine ai venit ! si va reamintesc una din principalele reguli ale clanului: daca vi se pare ca cineva cu care va bateti are lagg sau are cheaturi sau mai stiu eu ce NU SPUNETI ASTA IN SYSTEM nu va plangeti niciodata de nimic chiar daca ceva nu miroase a fi fair.Si mai ales nu jigniti pe nimeni.Vedeti-va de treaba,dati in ei cu arme daca va supara,nu cu vorba.Cu vorbele,am eu grija pe forum. | |
|
| |
Robi
Numarul mesajelor : 154 Varsta : 57 Localizare : Oradea Data de inscriere : 20/05/2008
| Subiect: Re: DaciA-recrutari/membrii noi/reclamatii Lun Oct 20, 2008 10:00 pm | |
| te salut Magnumutz !! deja noi am intalnit in spatui !!! bine ai venit in clanul Dacia !! | |
|
| |
Zamolxis
Numarul mesajelor : 573 Varsta : 49 Localizare : ...in oglinda retrovizoare Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: Re: DaciA-recrutari/membrii noi/reclamatii Mar Oct 21, 2008 4:01 pm | |
| bine ai venit...cred ca te asteptam...poate te ocupi si tu de saitul asta...sub imediata obladuire a sefilor (Gerula,Zyraxes, Duras), vezi ce mai trebuie sters, ce mai trebuie imbunatatit, ca am inteles ca te pricepi. | |
|
| |
Duras
Numarul mesajelor : 319 Varsta : 51 Localizare : Pe malul Dunarii Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: Re: DaciA-recrutari/membrii noi/reclamatii Mar Oct 21, 2008 8:29 pm | |
| Degeaba se pricepe, Zamo, ca nu are "drepturi de autor". Doar Ares are. Si el iar ne-a uitat. | |
|
| |
Magnumutz
Numarul mesajelor : 10 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 20/10/2008
| Subiect: Re: DaciA-recrutari/membrii noi/reclamatii Mier Oct 22, 2008 7:15 pm | |
| - Zamolxis a scris:
- bine ai venit...cred ca te asteptam...poate te ocupi si tu de saitul asta...sub imediata obladuire a sefilor (Gerula,Zyraxes, Duras), vezi ce mai trebuie sters, ce mai trebuie imbunatatit, ca am inteles ca te pricepi.
Bineinteles, orice ca sa ajut | |
|
| |
LOT Moderator
Numarul mesajelor : 888 Varsta : 63 Localizare : CONSTANTA TOMIS NORD Data de inscriere : 20/12/2007
| Subiect: Re: DaciA-recrutari/membrii noi/reclamatii Mier Oct 22, 2008 8:01 pm | |
| Alex , bine ai venit mi-au spus baietii ca avem un baiat nou in mijlocul nostru daca esti un jucator inrait - cu atat mai bine - avem nevoie de astfel de specimene fiind la inceput - poate esti putin derutat de tagurile de clan si ale playerilor daca ai vreo nedumerire in aceasta privinta - posteaza aici jocul online nui ca si cel singleplayer - cei rosu cu tine nu este intodeauna adversar de asta este bine ca sa stii de la inceput ptr a nu face vreo greseala - si sa te iei de cineva care ne este prieten de obicei noi cei din Dacia nu tragem niciodata primii - dar avem grije sa fim ultimii care plecam dupa ce am facut curatenie la locul de munca , cat priveste siteul asta al Daciei - intradevar ar trebui periat , curatat - poate o alta fata dar nu stiu cum s-ar putea face - fiinca Ares este administrator mai demult i-am spus sa delege pe cineva moderator - dar a ramas in coada de peste poate ai vreo solutie in privinta asta - ar fii excelent :cyclops: | |
|
| |
Godzilla
Numarul mesajelor : 431 Varsta : 55 Localizare : Arad Data de inscriere : 07/01/2008
| Subiect: Re: DaciA-recrutari/membrii noi/reclamatii Vin Oct 24, 2008 11:41 am | |
| Nu e treaba mea, dar poate va ajuta!:Forumul poate avea mai multzi admini! Al meu are trei.Chestie de setari simple din panoul de control.Se selecteaza permisiunile unui nou Admin,care poate modifica forumul, de la interfatza, la banarea celor nedoritzi!Daca Ares da cuiva permisiune de Admin, Acela la randul lui, poate modifica orice pe forum. Salutare! | |
|
| |
Duras
Numarul mesajelor : 319 Varsta : 51 Localizare : Pe malul Dunarii Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: Re: DaciA-recrutari/membrii noi/reclamatii Vin Oct 24, 2008 3:50 pm | |
| Nu pre ai citit cu atentie Tibi !! ARES A DISPARUT !!!! Si fiind singuru admin cum draci sa mai bagam alti admini la sait ? Deci doar Ares poate. Si daca nu am spus inca....a disparut !!
In caz de forta majora facem altu....iar pe asta il lasam in paragina, sa-si scrie Ares ce-si doreste pe el. | |
|
| |
Godzilla
Numarul mesajelor : 431 Varsta : 55 Localizare : Arad Data de inscriere : 07/01/2008
| Subiect: Re: DaciA-recrutari/membrii noi/reclamatii Vin Oct 24, 2008 5:27 pm | |
| | |
|
| |
LOT Moderator
Numarul mesajelor : 888 Varsta : 63 Localizare : CONSTANTA TOMIS NORD Data de inscriere : 20/12/2007
| Subiect: Re: DaciA-recrutari/membrii noi/reclamatii Vin Oct 24, 2008 6:05 pm | |
| he he - ar fi interesant sa facem altul mai schimbam peisajul - lol | |
|
| |
Godzilla
| |
| |
Duras
| Subiect: Re: DaciA-recrutari/membrii noi/reclamatii Vin Oct 24, 2008 11:58 pm | |
| Pai daca si voi vreti sa "mai schimbam peisajul" cu un alt site.....sa-i dam bataie. Mai ales ca acu avem cunoscatori printre noi. | |
|
| |
LOT Moderator
| Subiect: Re: DaciA-recrutari/membrii noi/reclamatii Sam Oct 25, 2008 8:22 am | |
| eu sunt singurul care pot modera - grupul veteranilor - atat in rest - Ares are control peste tot nimeni nu are posibilitate sa intre pe panoul de administrare Ares - nu a delegat pe nimeni in acest sens | |
|
| |
kaos
Numarul mesajelor : 114 Varsta : 33 Localizare : Prin Amsterdam (as vrea eu) Data de inscriere : 06/06/2008
| Subiect: Re: DaciA-recrutari/membrii noi/reclamatii Sam Oct 25, 2008 9:35 am | |
| Si .. Ares a dat coltu' , n-are mobil sau email ? s-a vaporizat sau ce-i cu el ? L-a inghitit monitoru' cand juca Ogame ? | |
|
| |
Duras
| Subiect: Re: DaciA-recrutari/membrii noi/reclamatii Sam Oct 25, 2008 6:32 pm | |
| La inghitit viata reala .... | |
|
| |
Zamolxis
| Subiect: Re: DaciA-recrutari/membrii noi/reclamatii Mier Noi 05, 2008 1:34 am | |
| ... da si cand l-om gasi pe Ares... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: DaciA-recrutari/membrii noi/reclamatii | |
| |
|
| |
| DaciA-recrutari/membrii noi/reclamatii | |
|