| EVENIMENTE | |
|
+7Andrada Burn_Baby_Burn Zamolxis Zyraxes LOT St_Ares Duras 11 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Duras
Numarul mesajelor : 319 Varsta : 51 Localizare : Pe malul Dunarii Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: EVENIMENTE Mar Ian 29, 2008 4:58 pm | |
| Ce s-a intamplat astazi in Sparta, m-a facut sa deschid un nou topic. Acesta e continuare la ce a postat Zyra in KOS. Cunosc putine despre ce s-a intamplat in Nom 1, saptamana trecuta cand mai multi au participat la vanarea unui BBD. Printre care erau si Dacii. Nu stiu cine, dar poate cei care au fost pot scrie aici sa vedem ce s-a intamplat. Urmarea este ca Syndicatul care este aliat cu BBD, ne vaneaza, sau sa nu exagerez, cand ne vede trage in noi fara somatie. De ce? Pt ca ne considera gangbangeri. A fi .....gangbanger....nu este de loc onorant..si...personal nu vad nimic placut in a trage in cineva pe care-l vaneaza deja 2-3. Iar daca esti intr-un char cu tag Dacia....cu atat mai mult. Tot ce faci se rasfrange asupra tuturor din clan. De cand exista baze de clanuri nimeni nu mai poate revendica un sistem pt clanul propiu. Gen" X te rog sa parasesti sistemul"....sunt pirati care au baza la noi in sistem..SWAT...ai somam si pe ei ??? Deci cred ca practica asta n-o mai putem folosi. Baza Monkey e a tuturor. Daca e sa avem o atitudine agresiva fata de toti piratii si clanurile pirat....atunci sa ne intelegem cu totii. Nu unu in stanga altu in dreapta. Iar ajungem la problema forumului Dacia de pe Void, unde am putea posta diplomatia noastra si un RP clar...multi habar nu au ce suntem !!!! Da pana la urma asta se poate rezolva si printrun post simplu pe Void, ca sa stie lumea ce suntem si cum actionam fata de ei. In cele din urma, desi Syndicatul este un clan puternic, as zice cam prea puternic fata de noi, eu ma kc in ea de intelegere daca mai trag in oricare din noi. Am sa trag si eu. Poate ca duce la razboi da nu noi am inceput. No sa stam la infinit sa tot traga in noi, asa ca au ei chef. Si noi avem aliati, care abia asteapta un pic de actiune si ei, mai ales impotriva Syndicatului. Da sa nu exagerez cu urmarile Dati-va cu parerea sa stabilim o atitudine fata de ei. | |
|
| |
St_Ares Admin
Numarul mesajelor : 215 Data de inscriere : 18/12/2007
| Subiect: Re: EVENIMENTE Mar Ian 29, 2008 8:13 pm | |
| O sa ma iau de adminii site-ului legat de forumul nostru pe Void. Sorry dar am facut tot ce a depins de mine, sper sa rezolv si asta. Legat de syndicate..... si legat de gangbang ..... atunci cand un pirat e de unu singur si sunt mai mult de 3 navy care il ataca si il doboara tot timpul ... da, pot spune ca e gangbang.... feriti-va de chestia asta pt ca e neplacuta. Legat de sindycate .... le raspundem asa cum trebuie.... ne vaneaza ? ----> Ii VANAM !!! ne ataca ? -----> Ii ATACAM !!! Raspundem cu aceeasi moneda... dar inca o data ... stati deoparte atunci cand este un hunt de genu asta 1 contra minim 3-4 !!! Daca acel 1 este mai bun decat cei 3 navy... puteti sa le sariti in ajutor si este ok !!! | |
|
| |
St_Ares Admin
Numarul mesajelor : 215 Data de inscriere : 18/12/2007
| Subiect: Re: EVENIMENTE Mier Ian 30, 2008 1:18 am | |
| Avem forumul nostru pe VOID !!!!!! Multumiri lui Burn pentru sprijin !!! Sper ca forumul acesta totusi sa nu fie uitat !!! | |
|
| |
LOT Moderator
Numarul mesajelor : 888 Varsta : 63 Localizare : CONSTANTA TOMIS NORD Data de inscriere : 20/12/2007
| Subiect: Re: EVENIMENTE Mier Ian 30, 2008 10:49 am | |
| BRAVOOOO am vazut si eu ca suntem acolo este un lucru mare | |
|
| |
LOT Moderator
Numarul mesajelor : 888 Varsta : 63 Localizare : CONSTANTA TOMIS NORD Data de inscriere : 20/12/2007
| Subiect: Re: EVENIMENTE Vin Feb 01, 2008 11:06 pm | |
| cred ca ar fi bine sa o luam ca o regula inainte de a intra in joc , sa aruncam o privire aici pe forum - sa vedem ce sa mai intamplat noutati , stiri - pentru a fi la curent cu evenimentele - si pe forumul VOIDULUI de asemenea , nu uitati ca si acolo avem un forum pentru Romani care cam rugineste intri in joc si daca nu esti la curent cu evenimentele - se pot intampla multe fara sa stii poti dobori pe cineva pe care nu trebuia - si de aici urmeaza repercusiunile cat timp esti in joc si ai tag Dacia - trebuie urmata linia clanului si diplomatia sa | |
|
| |
Zyraxes Moderator
Numarul mesajelor : 594 Varsta : 49 Localizare : Constanta Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: Re: EVENIMENTE Sam Feb 02, 2008 12:18 am | |
| | |
|
| |
Duras
Numarul mesajelor : 319 Varsta : 51 Localizare : Pe malul Dunarii Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: Re: EVENIMENTE Sam Feb 02, 2008 1:03 pm | |
| Mircea are dreptate baieti. Sa ne conformam.
Iar in sectiunea asta postati daca s-a intamplat ceva deosebi. Sa stie si cei ce nu au fost online, pt a putea sa se comporte ca atare.
Exemplu: -mai deunazi eram in Sparta si faceam pvp cu Aten de la Orion (nu eram cu Dacia); trece pe acolo un Syndicat cu un Libety Cruiser...un pic mai mic ca BS. -si cei da prin cap lui Syn...sa-si incerce ganurile pe mine (habar nem de ce....probabil eu eram mai nou pe acolo) -intr-o secunda mi-a luat scutul si juma de hul...apoi am taiat-o din loc. -o vreme m-am invartit in jurul lui fara sa trag, da vazand ca nu se potoleste am raspuns si eu -l-am doborat usor; sunt putin dezamagit ce usor pot fi doborate navele mari; asa nu prea vad ce rost mai au. -concluzie: ciudati sunt astia.... | |
|
| |
Zamolxis
Numarul mesajelor : 573 Varsta : 49 Localizare : ...in oglinda retrovizoare Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: Re: EVENIMENTE Sam Feb 02, 2008 3:34 pm | |
| nu te pune cu prostu... .... are mintea odihnita... | |
|
| |
Zamolxis
Numarul mesajelor : 573 Varsta : 49 Localizare : ...in oglinda retrovizoare Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: Re: EVENIMENTE Sam Feb 02, 2008 3:35 pm | |
| vroiam si eu de mult timp sa propun ca fiecare inainte de a intra in joc sa traga o fuga sa citeasca forumul.... nu e musai sa si posteze, doar sa fie la curent cu noutatile din joc... | |
|
| |
Duras
| Subiect: Re: EVENIMENTE Dum Feb 03, 2008 1:00 am | |
| Astazi cred ca am castigat un mare punct rosu ca si clan. Dupa macelul in trei reprize din sistemul nostru cu mai proaspetii nostrii "prieteni" sindicatul, in care de la superioritate numerica am ajuns seara sa fim noi 3 contra ei 5 si s-a intamplat sa fiu si singur contra 5 ( cred ca si cu ceilalti sa intamplat, ca doar Syndigatul sunt buni, nimeni nu poate zice nu ) am ajuns totusi la cateva concluzii placuta: - nu sunt invincibili, cu totii au murit pe rand, chiar daca mai putin decat noi - in vazul intregului void am facut fata unuia dintre cele mai tari clanuri de pirati, n-am dat inapoi in pofida lagului teribil - la plecare....Molten ne-a felicitat pt lupta si atitudine Felicitari la toti care au participat Buna treaba | |
|
| |
Zamolxis
| Subiect: Re: EVENIMENTE Dum Feb 03, 2008 3:34 am | |
| | |
|
| |
LOT Moderator
| Subiect: Re: EVENIMENTE Vin Feb 08, 2008 7:49 am | |
| este bine ca tinem forumul asta activ dar faceti si cate o vizita pe la forumul clanului de pe VOID - tot al nostru este - postati si acolo nu uitati si de unde am plecat - daca nu era Bloody sa deschida forumul in limba romana pe VOID poate ca noi nu eram astazi membrii clanului Dacia - acolo ne-am intalnit si am pus la cale reinfintarea clanului - deci : NU LASATI SA SE PRAFUIASCA FORUMUL IN LIMBA ROMANA DE PE VOID | |
|
| |
Zamolxis
| Subiect: Re: EVENIMENTE Dum Feb 10, 2008 10:27 am | |
| ...cu lacrimi in ochi scriu acest mesaj pentru daciotzii mei... va anunt cu tristete, cum spuneam, ca nu pot sa particip la raidul planificat pt Duminica 10 Feb 08. plec cateva zile la Bucuresti si acolo n-am PC... asta e... sper sa recuperez in alta zi. in schimb il desemnez pe primul ministru, Duras, sa decapiteze si partea mea de pirati. rupeti-le bucile fratilor ca n-au nimic in plus fata de voi... tzinta pe ei si........ TROSC!!!!!! | |
|
| |
Burn_Baby_Burn
Numarul mesajelor : 17 Data de inscriere : 01/01/2008
| Subiect: Re: EVENIMENTE Dum Feb 10, 2008 4:11 pm | |
| Dragi tovarasi! Am o mica problema: Nu-mi mai apara Void2115 pe lista de servere Sper sa se rezolve pana la 10 seara..daca nu poate o amanam pe alt data avand in veder ca si Zamo n-o sa participe? | |
|
| |
LOT Moderator
| Subiect: Re: EVENIMENTE Dum Feb 10, 2008 6:42 pm | |
| avem tot timpul Claudiu doar no fi azi , duminica seara , ultima zi cand ne strangem toti , he he .... | |
|
| |
Duras
| Subiect: Re: EVENIMENTE Lun Feb 11, 2008 1:34 am | |
| musai sa zic doua vorbe despre ce am citit pe Void ca de nu si explodez....de ras...he he he Syndicatul a declarat razboi lui Black Legion !!! Am apucat sa o vad si pe asta! Piratii se macelaresc intre ei !!! Din aliati au ajuns neutri si apoi dusmani....ce curios as fi sa stiu cum ? Cred ca toate clanurile Navy se holbeaza cu ochii cat cepele....si dupa ce-si revin o taruca din stupefactie.......se c**a pe ei de ras. Ce rost mai are RP-ul Navy ? Daca se bat intre ei , noi ramanem fara slujba :scratch: Tre sa ne cautam alti dusmani.......he he he. | |
|
| |
Andrada
Numarul mesajelor : 122 Varsta : 25 Localizare : Arad Data de inscriere : 30/01/2008
| Subiect: Re: EVENIMENTE Lun Feb 11, 2008 1:38 pm | |
| | |
|
| |
Andrada
Numarul mesajelor : 122 Varsta : 25 Localizare : Arad Data de inscriere : 30/01/2008
| Subiect: Re: EVENIMENTE Mier Feb 13, 2008 11:46 am | |
| | |
|
| |
Zyraxes Moderator
Numarul mesajelor : 594 Varsta : 49 Localizare : Constanta Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: Re: EVENIMENTE Mier Feb 13, 2008 1:57 pm | |
| lasa ca e bine sa fie razboaie,trece plictiseala,desi e ciudat sa se bata intre ei 2 clanuri evil care au fost aliate...
adevarul ca cei de la syndicate au devenit cam nesimtiti de la o vreme.Pacat ca BL nu prea au sanse in fata lor si nu prea cred sa ii ajute cineva.
Ultima editare efectuata de catre in Joi Feb 14, 2008 12:34 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Andrada
| Subiect: Re: EVENIMENTE Mier Feb 13, 2008 2:26 pm | |
| | |
|
| |
Zyraxes Moderator
| Subiect: Re: EVENIMENTE Joi Feb 14, 2008 12:34 am | |
| revin,in legatura cu sindicatul...azi traian conducea linistit bs-ul lui ,total neinarmat,iar syndicate-wolfman l-a day jos in alexandria...deci,cum am spus,sunt nesimtiti rau de tot | |
|
| |
Zyraxes Moderator
| Subiect: Re: EVENIMENTE Joi Feb 14, 2008 2:14 am | |
| Am fost anuntati de un admin ca suntem invinuiti de imbogatire necinstita si ca am abuzat de bug-ul serverulu.ne-a informat stalker(admin) ca daca mai suntem vazuti cu multe level 90,riscam ca strail sa ne stearga caracterele.Stalker a zis ca incearca sa ne ajute si sa trimitem un PM lui strail. deci Ares sau burn,vedeti ce faceti... | |
|
| |
Zamolxis
| Subiect: Re: EVENIMENTE Joi Feb 14, 2008 6:01 pm | |
| Andrada ....sunt de acord... De rasul curcii cu Syndycatele Naspa cu banii... | |
|
| |
Andrada
| Subiect: Re: EVENIMENTE Sam Feb 16, 2008 7:11 pm | |
| | |
|
| |
LOT Moderator
| Subiect: Re: EVENIMENTE Mier Feb 20, 2008 11:56 am | |
| stie cineva cat mai lucreaza baietii astia la server ? au zis cateva zile in curand se face saptamana | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: EVENIMENTE | |
| |
|
| |
| EVENIMENTE | |
|