Dacia Clan
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Dacia Clan

Dacia Clan Forum

AcasaPortalGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

EVENIMENTE

In jos 
+7
Andrada
Burn_Baby_Burn
Zamolxis
Zyraxes
LOT
St_Ares
Duras
11 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul
AutorMesaj
Duras

Duras

Numarul mesajelor : 319
Varsta : 51
Localizare : Pe malul Dunarii
Data de inscriere : 21/12/2007

EVENIMENTE Empty
MesajSubiect: EVENIMENTE   EVENIMENTE Icon_minitimeMar Ian 29, 2008 4:58 pm

Ce s-a intamplat astazi in Sparta, m-a facut sa deschid un nou topic. Acesta e continuare la ce a postat Zyra in KOS. Cunosc putine despre ce s-a intamplat in Nom 1, saptamana trecuta cand mai multi au participat la vanarea unui BBD. Printre care erau si Dacii. Nu stiu cine, dar poate cei care au fost pot scrie aici sa vedem ce s-a intamplat.

Urmarea este ca Syndicatul care este aliat cu BBD, ne vaneaza, sau sa nu exagerez, cand ne vede trage in noi fara somatie. De ce? Pt ca ne considera gangbangeri. lol!

A fi .....gangbanger....nu este de loc onorant..si...personal nu vad nimic placut in a trage in cineva pe care-l vaneaza deja 2-3. Iar daca esti intr-un char cu tag Dacia....cu atat mai mult. Tot ce faci se rasfrange asupra tuturor din clan.

De cand exista baze de clanuri nimeni nu mai poate revendica un sistem pt clanul propiu. Gen" X te rog sa parasesti sistemul"....sunt pirati care au baza la noi in sistem..SWAT...ai somam si pe ei ??? Deci cred ca practica asta n-o mai putem folosi. Baza Monkey e a tuturor.

Daca e sa avem o atitudine agresiva fata de toti piratii si clanurile pirat....atunci sa ne intelegem cu totii. Nu unu in stanga altu in dreapta. Iar ajungem la problema forumului Dacia de pe Void, unde am putea posta diplomatia noastra si un RP clar...multi habar nu au ce suntem !!!! Da pana la urma
asta se poate rezolva si printrun post simplu pe Void, ca sa stie lumea ce suntem si cum actionam fata de ei.

In cele din urma, desi Syndicatul este un clan puternic, as zice cam prea puternic fata de noi, eu ma kc in ea de intelegere daca mai trag in oricare din noi. Am sa trag si eu. Poate ca duce la razboi da nu noi am inceput. No sa stam la infinit sa tot traga in noi, asa ca au ei chef. Si noi avem aliati, care abia asteapta un pic de actiune si ei, mai ales impotriva Syndicatului.

Da sa nu exagerez cu urmarile lol!

Dati-va cu parerea sa stabilim o atitudine fata de ei.
Sus In jos
St_Ares
Admin
St_Ares

Numarul mesajelor : 215
Data de inscriere : 18/12/2007

EVENIMENTE Empty
MesajSubiect: Re: EVENIMENTE   EVENIMENTE Icon_minitimeMar Ian 29, 2008 8:13 pm

O sa ma iau de adminii site-ului legat de forumul nostru pe Void. Sorry dar am facut tot ce a depins de mine, sper sa rezolv si asta. Legat de syndicate..... si legat de gangbang ..... atunci cand un pirat e de unu singur si sunt mai mult de 3 navy care il ataca si il doboara tot timpul ... da, pot spune ca e gangbang.... feriti-va de chestia asta pt ca e neplacuta. Legat de sindycate .... le raspundem asa cum trebuie.... ne vaneaza ? ----> Ii VANAM !!! ne ataca ? -----> Ii ATACAM !!! Raspundem cu aceeasi moneda... dar inca o data ... stati deoparte atunci cand este un hunt de genu asta 1 contra minim 3-4 !!! Daca acel 1 este mai bun decat cei 3 navy... puteti sa le sariti in ajutor si este ok !!!
Sus In jos
https://dacia.forumgratuit.ro
St_Ares
Admin
St_Ares

Numarul mesajelor : 215
Data de inscriere : 18/12/2007

EVENIMENTE Empty
MesajSubiect: Re: EVENIMENTE   EVENIMENTE Icon_minitimeMier Ian 30, 2008 1:18 am

Avem forumul nostru pe VOID !!!!!! Multumiri lui Burn pentru sprijin !!! Sper ca forumul acesta totusi sa nu fie uitat !!!
Sus In jos
https://dacia.forumgratuit.ro
LOT
Moderator
Moderator
LOT

Numarul mesajelor : 888
Varsta : 63
Localizare : CONSTANTA TOMIS NORD
Data de inscriere : 20/12/2007

EVENIMENTE Empty
MesajSubiect: Re: EVENIMENTE   EVENIMENTE Icon_minitimeMier Ian 30, 2008 10:49 am

BRAVOOOO Very Happy

am vazut si eu ca suntem acolo Very Happy Very Happy
este un lucru mare
Sus In jos
LOT
Moderator
Moderator
LOT

EVENIMENTE Empty
MesajSubiect: Re: EVENIMENTE   EVENIMENTE Icon_minitimeVin Feb 01, 2008 11:06 pm

cred ca ar fi bine sa o luam ca o regula
inainte de a intra in joc , sa aruncam o privire aici pe forum - sa vedem ce sa mai intamplat
noutati , stiri - pentru a fi la curent cu evenimentele - si pe forumul VOIDULUI de asemenea ,
nu uitati ca si acolo avem un forum pentru Romani care cam rugineste

intri in joc si daca nu esti la curent cu evenimentele - se pot intampla multe
fara sa stii poti dobori pe cineva pe care nu trebuia - si de aici urmeaza repercusiunile

cat timp esti in joc si ai tag Dacia - trebuie urmata linia clanului si diplomatia sa
Sus In jos
Zyraxes
Moderator
Moderator
Zyraxes

Numarul mesajelor : 594
Varsta : 49
Localizare : Constanta

EVENIMENTE Empty
MesajSubiect: Re: EVENIMENTE   EVENIMENTE Icon_minitimeSam Feb 02, 2008 12:18 am

->
Sus In jos
Duras

Duras

EVENIMENTE Empty
MesajSubiect: Re: EVENIMENTE   EVENIMENTE Icon_minitimeSam Feb 02, 2008 1:03 pm

Mircea are dreptate baieti. Sa ne conformam.

Iar in sectiunea asta postati daca s-a intamplat ceva deosebi. Sa stie si cei ce nu au fost online, pt a putea sa se comporte ca atare.

Exemplu:
-mai deunazi eram in Sparta si faceam pvp cu Aten de la Orion (nu eram cu Dacia); trece pe acolo un Syndicat cu un Libety Cruiser...un pic mai mic ca BS.
-si cei da prin cap lui Syn...sa-si incerce ganurile pe mine (habar nem de ce....probabil eu eram mai nou pe acolo)
-intr-o secunda mi-a luat scutul si juma de hul...apoi am taiat-o din loc.
-o vreme m-am invartit in jurul lui fara sa trag, da vazand ca nu se potoleste am raspuns si eu
-l-am doborat usor; sunt putin dezamagit ce usor pot fi doborate navele mari; asa nu prea vad ce rost mai au.
-concluzie: ciudati sunt astia....
Sus In jos
Zamolxis

Zamolxis

Numarul mesajelor : 573
Localizare : ...in oglinda retrovizoare

EVENIMENTE Empty
MesajSubiect: Re: EVENIMENTE   EVENIMENTE Icon_minitimeSam Feb 02, 2008 3:34 pm

nu te pune cu prostu... .... are mintea odihnita...
Sus In jos
http://www.trupa-odyssey.ro
Zamolxis

Zamolxis

EVENIMENTE Empty
MesajSubiect: Re: EVENIMENTE   EVENIMENTE Icon_minitimeSam Feb 02, 2008 3:35 pm

vroiam si eu de mult timp sa propun ca fiecare inainte de a intra in joc sa traga o fuga sa citeasca forumul.... nu e musai sa si posteze, doar sa fie la curent cu noutatile din joc...
Sus In jos
Duras

Duras

EVENIMENTE Empty
MesajSubiect: Re: EVENIMENTE   EVENIMENTE Icon_minitimeDum Feb 03, 2008 1:00 am

Astazi cred ca am castigat un mare punct rosu ca si clan.

Dupa macelul in trei reprize din sistemul nostru cu mai proaspetii nostrii "prieteni" sindicatul, in care de la superioritate numerica am ajuns seara sa fim noi 3 contra ei 5 si s-a intamplat sa fiu si singur contra 5 ( cred ca si cu ceilalti sa intamplat, ca doar Syndigatul sunt buni, nimeni nu poate zice nu ) am ajuns totusi la cateva concluzii placuta:
- nu sunt invincibili, cu totii au murit pe rand, chiar daca mai putin decat noi
- in vazul intregului void am facut fata unuia dintre cele mai tari clanuri de pirati, n-am dat inapoi in pofida lagului teribil
- la plecare....Molten ne-a felicitat pt lupta si atitudine lol!

Felicitari la toti care au participat king Buna treaba cheers
Sus In jos
Zamolxis

Zamolxis

EVENIMENTE Empty
MesajSubiect: Re: EVENIMENTE   EVENIMENTE Icon_minitimeDum Feb 03, 2008 3:34 am

...thats my boy!!!!
Sus In jos
LOT
Moderator
Moderator
LOT

EVENIMENTE Empty
MesajSubiect: Re: EVENIMENTE   EVENIMENTE Icon_minitimeVin Feb 08, 2008 7:49 am

este bine ca tinem forumul asta activ Very Happy
dar faceti si cate o vizita pe la forumul clanului de pe VOID - tot al nostru este - postati si acolo
nu uitati si de unde am plecat - daca nu era Bloody sa deschida forumul in limba romana pe VOID
poate ca noi nu eram astazi membrii clanului Dacia - acolo ne-am intalnit si am pus la cale
reinfintarea clanului - deci :

NU LASATI SA SE PRAFUIASCA FORUMUL IN LIMBA ROMANA DE PE VOID
Sus In jos
Zamolxis

Zamolxis

EVENIMENTE Empty
MesajSubiect: Re: EVENIMENTE   EVENIMENTE Icon_minitimeDum Feb 10, 2008 10:27 am

...cu lacrimi in ochi scriu acest mesaj pentru daciotzii mei...

va anunt cu tristete, cum spuneam, ca nu pot sa particip la raidul planificat pt Duminica 10 Feb 08. Sad

plec cateva zile la Bucuresti si acolo n-am PC... asta e... sper sa recuperez in alta zi.

in schimb il desemnez pe primul ministru, Duras, sa decapiteze si partea mea de pirati.

rupeti-le bucile fratilor ca n-au nimic in plus fata de voi... tzinta pe ei si........ TROSC!!!!!!
Sus In jos
Burn_Baby_Burn

Numarul mesajelor : 17
Data de inscriere : 01/01/2008

EVENIMENTE Empty
MesajSubiect: Re: EVENIMENTE   EVENIMENTE Icon_minitimeDum Feb 10, 2008 4:11 pm

Dragi tovarasi!
Am o mica problema: Nu-mi mai apara Void2115 pe lista de servere
Sper sa se rezolve pana la 10 seara..daca nu poate o amanam pe alt data avand in veder ca si Zamo n-o sa participe?
Sus In jos
LOT
Moderator
Moderator
LOT

EVENIMENTE Empty
MesajSubiect: Re: EVENIMENTE   EVENIMENTE Icon_minitimeDum Feb 10, 2008 6:42 pm

avem tot timpul Claudiu Very Happy
doar no fi azi , duminica seara , ultima zi cand ne strangem toti , he he ....
Sus In jos
Duras

Duras

EVENIMENTE Empty
MesajSubiect: Re: EVENIMENTE   EVENIMENTE Icon_minitimeLun Feb 11, 2008 1:34 am

lol! musai sa zic doua vorbe despre ce am citit pe Void ca de nu si explodez....de ras...he he he

Syndicatul a declarat razboi lui Black Legion !!! Am apucat sa o vad si pe asta! Piratii se macelaresc intre ei !!! Din aliati au ajuns neutri si apoi dusmani....ce curios as fi sa stiu cum ?

Cred ca toate clanurile Navy se holbeaza cu ochii cat cepele....si dupa ce-si revin o taruca din stupefactie.......se c**a pe ei de ras. Ce rost mai are RP-ul Navy ? Daca se bat intre ei , noi ramanem fara slujba :scratch:

Tre sa ne cautam alti dusmani.......he he he.
Sus In jos
Andrada

Andrada

Numarul mesajelor : 122
Varsta : 25
Localizare : Arad
Data de inscriere : 30/01/2008

EVENIMENTE Empty
MesajSubiect: Re: EVENIMENTE   EVENIMENTE Icon_minitimeLun Feb 11, 2008 1:38 pm

imi incercsa vad daca imi apare semnatura
Mad 👽 @ :cyclops: sunny :flower: queen king 🐘 study farao :scratch: geek afro lol!
Sus In jos
http://orice.foruml.biz
Andrada

Andrada

EVENIMENTE Empty
MesajSubiect: Re: EVENIMENTE   EVENIMENTE Icon_minitimeMier Feb 13, 2008 11:46 am

ce parere aveti sa fac 1 event pentru clanul dacia in fiecare sambata la 1vs1 locul 3 primeste 500$ ,locul 2 100 mil si locul 1 200mil ,iar la 2vs2 locul 3 primeste 500 $ echipa ,locul 2 primeste 100 mil,iar locul 1 250 mil,iar la 3vs3 locul 3 primeste 100mil,locul 2 primeste 200mil,1primeste 250mil
Wink Wink Wink Wink Wink Wink afro
Sus In jos
Zyraxes
Moderator
Moderator
Zyraxes

EVENIMENTE Empty
MesajSubiect: Re: EVENIMENTE   EVENIMENTE Icon_minitimeMier Feb 13, 2008 1:57 pm

lasa ca e bine sa fie razboaie,trece plictiseala,desi e ciudat sa se bata intre ei 2 clanuri evil care au fost aliate...

adevarul ca cei de la syndicate au devenit cam nesimtiti de la o vreme.Pacat ca BL nu prea au sanse in fata lor si nu prea cred sa ii ajute cineva.

Ultima editare efectuata de catre in Joi Feb 14, 2008 12:34 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Andrada

Andrada

EVENIMENTE Empty
MesajSubiect: Re: EVENIMENTE   EVENIMENTE Icon_minitimeMier Feb 13, 2008 2:26 pm

da dar tot nu ati zis da sau nu
confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused
Sus In jos
Zyraxes
Moderator
Moderator
Zyraxes

EVENIMENTE Empty
MesajSubiect: Re: EVENIMENTE   EVENIMENTE Icon_minitimeJoi Feb 14, 2008 12:34 am

revin,in legatura cu sindicatul...azi traian conducea linistit bs-ul lui ,total neinarmat,iar syndicate-wolfman l-a day jos in alexandria...deci,cum am spus,sunt nesimtiti rau de tot
Sus In jos
Zyraxes
Moderator
Moderator
Zyraxes

EVENIMENTE Empty
MesajSubiect: Re: EVENIMENTE   EVENIMENTE Icon_minitimeJoi Feb 14, 2008 2:14 am

Am fost anuntati de un admin ca suntem invinuiti de imbogatire necinstita si ca am abuzat de bug-ul serverulu.ne-a informat stalker(admin) ca daca mai suntem vazuti cu multe level 90,riscam ca strail sa ne stearga caracterele.Stalker a zis ca incearca sa ne ajute si sa trimitem un PM lui strail. deci Ares sau burn,vedeti ce faceti...
Sus In jos
Zamolxis

Zamolxis

EVENIMENTE Empty
MesajSubiect: Re: EVENIMENTE   EVENIMENTE Icon_minitimeJoi Feb 14, 2008 6:01 pm

Andrada ....sunt de acord...
De rasul curcii cu Syndycatele
Naspa cu banii...
Sus In jos
Andrada

Andrada

EVENIMENTE Empty
MesajSubiect: Re: EVENIMENTE   EVENIMENTE Icon_minitimeSam Feb 16, 2008 7:11 pm

ma bucur ca sunteti ndeacord Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Wink Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow dar sunt deacord syndicatele au ajutat ieri-alalta ieri sa ne doboare Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
Sus In jos
LOT
Moderator
Moderator
LOT

EVENIMENTE Empty
MesajSubiect: Re: EVENIMENTE   EVENIMENTE Icon_minitimeMier Feb 20, 2008 11:56 am

lol!
stie cineva cat mai lucreaza baietii astia la server ?
au zis cateva zile Crying or Very sad
in curand se face saptamana
lol!
Sus In jos
Continut sponsorizat

EVENIMENTE Empty
MesajSubiect: Re: EVENIMENTE   EVENIMENTE Icon_minitime

Sus In jos

EVENIMENTE
Sus 
Pagina 1 din 6Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul
 Subiecte similare