Dacia Clan
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Dacia Clan

Dacia Clan Forum

AcasaPortalGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Problemele de pe void

In jos 
+18
Robi
the_terror
aiurici
ECY
WlnD
Andrada
Dorulis
Godzilla
Burn_Baby_Burn
traian
St_Ares
Zyraxes
Duras
Nicku
LOT
Zamolxis
StAnger
dracul
22 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Urmatorul
AutorMesaj
Zyraxes
Moderator
Moderator
Zyraxes

Numarul mesajelor : 594
Varsta : 49
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 21/12/2007

Problemele de pe void - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Problemele de pe void   Problemele de pe void - Pagina 3 Icon_minitimeSam Ian 19, 2008 11:23 pm

au scos noul mod pe forum,m-am grabit sa-l instalez si e plin de erori(dupa care au scos linkul cu el si au spus ca se lucreaza la rezolvarea problemelor).lol e un mod care se instaleaza in juma de ora,are 91 mb!
Sus In jos
Duras

Duras

Numarul mesajelor : 319
Varsta : 51
Localizare : Pe malul Dunarii

MesajSubiect: Re: Problemele de pe void   Problemele de pe void - Pagina 3 Icon_minitimeDum Ian 20, 2008 1:25 am

Mare dezamagirea fratilor !!!

Eu sunt dintre cei care nici n-au reusit sa intre pe server. Totul a mers bine pana mi-am ales caracterul si am dat ok.....atunci jocul a disparut si m-am trezit in fata scrinului meu obisnuit....de parca nici n-am deschis jocul.

Si eu sunt dintre cei care tre sa se bucure. La altii e mult mai rau.....computer crushuri, computer freezuri.....si alte minuni nasoale.

Asa ca ne ramane chestia aia care moare ultima.....speranta. lol!
Sus In jos
Duras

Duras

MesajSubiect: Re: Problemele de pe void   Problemele de pe void - Pagina 3 Icon_minitimeDum Ian 20, 2008 3:50 pm

Daca cineva a reusit sa foloseasca noul mod sa ne lumineze si pe restul bounce
Sus In jos
Zamolxis

Zamolxis

Numarul mesajelor : 573
Localizare : ...in oglinda retrovizoare

MesajSubiect: Re: Problemele de pe void   Problemele de pe void - Pagina 3 Icon_minitimeDum Ian 20, 2008 6:32 pm

eu sunt fericitul!!!!!!!
nici macar n-am deschis PCul...he he...n-am fost acasa....
Sus In jos
http://www.trupa-odyssey.ro
LOT
Moderator
Moderator
LOT

Numarul mesajelor : 888
Varsta : 63
Localizare : CONSTANTA TOMIS NORD
Data de inscriere : 20/12/2007

MesajSubiect: Re: Problemele de pe void   Problemele de pe void - Pagina 3 Icon_minitimeDum Ian 20, 2008 11:16 pm

sal ,

am reusit , dupa multe incercari , deabia duminica dupaamiaza sa pot intra ca lumea in joc
dupa ce am descarcat 2115d - toate celelalte incercari de moduri , nu stiu cum sa le spun
au fost un fiasco confused confused confused confused
he he , daca te uiti pe ecranul monitorului meu este plin de capatini verzi ,
cate descarcari am facul lol! lol!
nu o spun cu rautate , sunt sigur ca baietii aia de sus au muncit din greu si mai muncesc
pentru jocul asta - toata stima - fiecare lansare de mod cu problemele sale

cat am stat in joc , am vazut schimbarile si par promitatoare - cred ca avem mult de colindat
nu am avut timp sa merg decat prin nomad 2 si unknow 2
si bineinteles la baza noastra dacia din nomad 1 , care dupa parerea mea este bine asezata acolo Very Happy
pana ajung acasa de la serviciu sper sa nu mai schimbe nimic , sa o iau de la capat lol!
ne vedem in spatiu
Sus In jos
Duras

Duras

MesajSubiect: Re: Problemele de pe void   Problemele de pe void - Pagina 3 Icon_minitimeDum Ian 20, 2008 11:54 pm

NE VEDEM IN SPATIU ??????????

Care spatiu.....ca io sunt in plop! Intai tre sa ma dau jos si apoi sa ma ajute cineva sa ajung in spatiu....ca la mine nimic nu mere.

Saracii admini ....cat au lucrat la modul asta...si rasplata....au primit la critici de ma mir ca le mai pot duce lol!
Sus In jos
Zyraxes
Moderator
Moderator
Zyraxes

MesajSubiect: Re: Problemele de pe void   Problemele de pe void - Pagina 3 Icon_minitimeDum Ian 20, 2008 11:55 pm

dupa ce reusesti sa intri in jok,sunt o gramada de bug-uri in el...deci eu cred ca e bine sa mai asteptam macar pana maine...e normal sa nu iasa totul perfect din primele 24h(eu unul nu mai download-ez nici un mod pana nu vad pe forum ca toata lumea e multumita,deocamdata toti se plang...)
Sus In jos
St_Ares
Admin
St_Ares

Numarul mesajelor : 215
Data de inscriere : 18/12/2007

MesajSubiect: Re: Problemele de pe void   Problemele de pe void - Pagina 3 Icon_minitimeLun Ian 21, 2008 1:20 am

Am reusit si eu sa intru din prima !!! Modul pare promitator si sunt chiar multumit de cum a fost pozitionata baza noastra. E asezata destul de strategic !!! In rest .... acum incerc sa descopar planete, marfuri, arme, epave, sisteme, nave noi ... ... ... cheers Legat de probleme si bug-uri eu zic ca era si normal sa existe, modul adauga o gramada de continut nou si dureza pana se descopera erorile, adevaratul test il fac doar jucatorii !!! Pana atunci.... va salut si sper sa ne vedem cat mai curand acolo . Twisted Evil
Sus In jos
https://dacia.forumgratuit.ro
Duras

Duras

MesajSubiect: Re: Problemele de pe void   Problemele de pe void - Pagina 3 Icon_minitimeLun Ian 21, 2008 12:00 pm

Am reusit si eu sa intru! Am urmat pas cu pas recomandarile lui Zyos din postul "Clean Instal".

Ultimul mod, 2115d, merge bine la mine desi pc-ul meu are mai mult de 2 ani vechime. Procesos AMD de 1500, placa video GF 6200 si ram modest 512+256. Mi-am marit memeoria virtuala de la 700 la 3000. Si asa timpul de incarcare, la intrarea in joc este de aprox 5 minute. Dar apoi jocul merge bine si n-am intalnit nici un fel de buguri, in 3 ore de joc.

F. important: pt cei care au instalat primele versiuni ale noului mod, acelea nu merg bine. Singurul care e fara probleme (pana acum) e modul amintit mai sus.

Strail lucreaza la imbunatatirea modului si pt al face accesibil celor cu ram de 512, care nu au mari sanse de joc in faza actuala. Noutati a promis in aprox 2 zile. Toata stima pt el avand in vedere ca tot ce a facut si face e..... ca sa zic asa....munca patriotica, si toate astea intr-o ploaie de injuraturi si critici.

FLMM nu mai foloseste la nimic, pt ca noul mod este facut ca un pach si nu ca un mod traditional. Asta va elimina pt momemt pe toti cei care foloseau cituri. He he...acu sa te vad Zeule lol!

DACA VA APUCATI DE EXPLORAT, apoi luati-va merinde din belsug, pt ca pana la anu veti fi ocupati. In noile sist. distantele de 250 sunt frecvente intre planete. Si daca sunt vre-o 15 planete...atunci poti sa-ti imaginezi. A....si puneti-va halogene pe nava. Multe. Veti avea nevoie.

Cat despre pozitia bazei noastre, asta e f. buna. Da s-au cam zgarcit adminii cu numele. Ares a cerut altceva, doar am vazut postul lui pe Void. Da probabil ca asta e modificabil.

Si avem vecini "tari"...he he...no sa ne plictisim lol! Nu stiu care a fost logica in pozitionarea clanurilor, da pe mine m-a surprins.

No...spor la explorat
Sus In jos
Zyraxes
Moderator
Moderator
Zyraxes

MesajSubiect: Re: Problemele de pe void   Problemele de pe void - Pagina 3 Icon_minitimeLun Ian 21, 2008 12:03 pm

a si inca ceva,dezactivati vekiul mod inainte de a-l instala pe cel nou...

Hehe,am instalat azi la munca noul mod si am asteptam 25 de minute sa se incarce dupa care am restartat pc-ul....
Sus In jos
Dorulis

Dorulis

Numarul mesajelor : 109
Varsta : 53
Data de inscriere : 31/12/2007

MesajSubiect: Re: Problemele de pe void   Problemele de pe void - Pagina 3 Icon_minitimeLun Ian 21, 2008 11:52 pm

St_Ares a scris:
Am reusit si eu sa intru din prima !!! Modul pare promitator si sunt chiar multumit de cum a fost pozitionata baza noastra. E asezata destul de strategic !!! In rest .... acum incerc sa descopar planete, marfuri, arme, epave, sisteme, nave noi ... ... ... cheers Legat de probleme si bug-uri eu zic ca era si normal sa existe, modul adauga o gramada de continut nou si dureza pana se descopera erorile, adevaratul test il fac doar jucatorii !!! Pana atunci.... va salut si sper sa ne vedem cat mai curand acolo . Twisted Evil

Salutare,,eu sant Doru(lis),sincer nu m-i se pare asa de strategica asezarea bazei noastre,tocmai pt. ca santem intre 2 forte ale jocului affraid ,si s-ar putea sa ne cam plictisim .adica nu ne mai da nimeni de lucru pt, ca first trb. sa treaca de ei lol! , ceea ce nu prea cred ca ovor face multi pirati.....Asta da,santem la adapost dar ne cam ascundem in spatele lor(SWAT;ESF),chiar daca fara voia noastra.Daca gresesc spuneti-mi ,NO PB.
OK ne vedem prin spatiu,bafta multa.
Sus In jos
Zamolxis

Zamolxis

MesajSubiect: Re: Problemele de pe void   Problemele de pe void - Pagina 3 Icon_minitimeMar Ian 22, 2008 12:08 am

mie-mi mere beton cu toate ca am un pc ca a lui Duras, adica PCul pe care s-au proiectat piramidele din Egipt.

pana una alta o sa ma bateti pana imi pun la punct cheeturile., ca acum trebuie modificate fi ele. daca pana acum erau setate pentru un cer de culoare albastra , acum trebuie sa le setez pentru culoare neagra... asta o sa mai dureze ceva... da dupa aia sa vedeti ce tare o sa fiu eu... Wink
Sus In jos
Duras

Duras

MesajSubiect: Re: Problemele de pe void   Problemele de pe void - Pagina 3 Icon_minitimeMar Ian 22, 2008 3:09 am

Dorulis...dupa stiinta mea , SWAT-ul sunt pirati...he he he. Asa ca suntem in prima linie. lol!
Sus In jos
LOT
Moderator
Moderator
LOT

MesajSubiect: Re: Problemele de pe void   Problemele de pe void - Pagina 3 Icon_minitimeMar Ian 22, 2008 11:49 am

au trecut doua zile de cand este noul MOD
vroiam sa stiu ce parere aveti , cum vi se pare
eu am fost cam prin 4 systeme noi si sunt putin cam dezamagit No
ce am vazut arata ok , iti incanta ochii , sunt picturale dar mari frate - IMENSE -
daca vrei sa ajungi intr-un colt al hartii pe o planeta - dai drumul la nava si te apuci de alte
treburi prin casa sau te duci la piata si cand vii nava tot merge si merge
ca sa nu mai spun ca am patit-o de doua ori - am vrut sa ma intorc la JH sa ies si cand am ajuns
aproape de ea ne-a scos din joc -lol - si a trebuit sa o iau de la capat , alti 250 k
cred ca putem intra toti jucatorii de pe VOID intr-un system si tot nu ne intalnim uni cu altii
nu pot sa pricep de ce le-au facut asa de mari - cu ce scop Question
si cam toate planetele au cam aceleasi dotari - nu am gasit nici o baza - nici o poarta
inafara de cea pe care intri - la modelul actual sunt necesare dupa parerea mea niste hole interne in system daca vrei sa ajungi mai repede dintr-un loc in altul lol!
he he daca te prinde singur pe acolo mai multi jucatori din clan ostil iti dau nana pana iti
iese FLul din cap lol! , adio frag affraid dai in balbaiala pana iti vin ajutoare .............
poate or mai lucra la ele - sa nu pierzi timpul degeaba cu atata mers Sad
arme noi am gasit dar numai nivel mic class 7/8 , rachete si torp aceleasi , nave aceleasi ca in
vechiul MOD lol!
sincer m-am plictisit sa mai pierd timp cu cautatul , nu le vad rostul la systemele noi :scratch:
ii compatimesc pe cei care fac trader - pleaca dimineata si se intorc seara din trade -
he he he un ban muncit Smile
daca lasa asa systemele astea - in scurt timp va trece euforia cautarii - si vor ramane pusti :cyclops:

in orce caz scot palaria in fata lui Strail si compania - pentru munca depusa
Sus In jos
Duras

Duras

MesajSubiect: Re: Problemele de pe void   Problemele de pe void - Pagina 3 Icon_minitimeMar Ian 22, 2008 1:34 pm

Asa exact ai descris totul, incat nu te pot contrazice Mircea. Ai vazut ca si pe Void ai fost pusturi cu aceleasi remarci ca si ale tale. Eu am convingerea ca se va schimba ceva, pe ici pe colo.

Sau va creste viteza navei , sau se vor introduce trade lanuri, ca altfel nu mai intra nici dracu (nu ma refer la dracu din clanul nostru) acolo. Doar cine va dori sa fie singur....foarte singur.
Sus In jos
LOT
Moderator
Moderator
LOT

MesajSubiect: Re: Problemele de pe void   Problemele de pe void - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Ian 24, 2008 11:52 am

sal fratilor

se pare ca o sa mai dureze cu incertitudinea asta - in privinta modului -
se fac schimbari si cei valabil acum peste o zi sau doua nu mai este valabil
trebuie sa avem rabdare si intelegere pentru treaba asta , in fond baietii astia se muncesc
ca sa avem noi conditii mai bune -

multi dintre noi cand avem timp sa ne asezam la calculator , dam o fuga rapida pe aici
sa vedem ce sa mai postat dupa care intram in joc - multi intra direct in joc si afla noutati de acolo

eu unul am sa stau cu caracterele mele in asteptare - sa vad ce se mai intampla -
spun asta fiinca in zilele astea poti sa faci killuri sau sa strangi bani pentru lvl
dar daca se fac schimbari cu modul- muncesti degeaba - nu stiu daca o sa se contabilizeze ,
chiar si noile caractere care s-au facut se pot pierde
sar putea sa mai reduca din systeme si nu stiu ce se poate intampla daca te prinde cu
caracterul acolo si se sterge systemul - pierzi caracterul ??????

Claudiu , esti mai informat decat noi , te rog daca ai noutati spune-ne si noua
pentru multi este mai usor sa intre aici sa afle vesti decat de pe forumul voidului
Sus In jos
Duras

Duras

MesajSubiect: Re: Problemele de pe void   Problemele de pe void - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Ian 24, 2008 3:23 pm

Pai dau eu raspuns, despre ce stiu sigur.

Strail a anuntat ca modul se va revizui drastic. Primul motiv e sa fie accesibil celor cu 512 ram. TOT ce am facut si acumulat in modul 2115d a fost de prisos. Se va revani la momentul 2112 in ce priveste banii si caracterele. SIGUR E CA SE PASTREAZA BS-urile si bazele de clanuri.

Sistemele noi probabil ca vor fi imputinate, dar se vor pastra o buna parte din ele. Se discuta despre viteza de croaziera. Daca se mareste vor fi si dezavantaje: imposibil de folosit in campurile de asteroizi, cu autopilot. Te bati de toate si nu iesi veci de acolo. Inca nu stiu sa existe o hotarare clara despre asta.

Chiar exista o varianta de mod pt FLMM, a si fost testata ieri de cativa voluntari. Desi timpii de incarcare au fost imbunatatiti, totusi nu a avut rezultatele scontate se pare.

Noutati, sau char modul , au fost promise de Strail pt cursul zilei de astazi. Sa vedem ce va sa fie. Very Happy
Sus In jos
Zamolxis

Zamolxis

MesajSubiect: Re: Problemele de pe void   Problemele de pe void - Pagina 3 Icon_minitimeVin Ian 25, 2008 1:03 am

eu zic sa bage doua motoare de cruaziera... cu doua viteze... si niste faruri de ceata pt Nebula
Sus In jos
Zamolxis

Zamolxis

MesajSubiect: Re: Problemele de pe void   Problemele de pe void - Pagina 3 Icon_minitimeVin Ian 25, 2008 1:04 am

... croaziera... vroiam sa zic...lol
Sus In jos
Zyraxes
Moderator
Moderator
Zyraxes

MesajSubiect: Re: Problemele de pe void   Problemele de pe void - Pagina 3 Icon_minitimeVin Ian 25, 2008 11:39 am

Hehehe,faruri de ceata,buna asta zam Smile)
Sus In jos
Burn_Baby_Burn

Numarul mesajelor : 17
Data de inscriere : 01/01/2008

MesajSubiect: Re: Problemele de pe void   Problemele de pe void - Pagina 3 Icon_minitimeVin Ian 25, 2008 5:21 pm

sal tuturor
Azi intre orelel 11--12 (ora Romaniei ) trebuia sa-l ajutam pe STrail sa testezi timpu de loadare pe computerele cu 512 RAM
Se pare ca a intervenit insa ceva...mai sunt inca ceva buguri de reparat (ala unde n-apar dusmani in misiune si altu cu jump hole-uri care te duc in soare sau campuri de mine lol! )
Ieri insa STrail a testat pe un calculator de-al lui care avea 512 noul mod (2115e probabil) si io mers fain cu doar cateva secunde de loadat.
Azi ar trebui sa se rezolve problema.
Oricum vor fi mereu updaturi de mod (se vor adauga navute noi, clanuri foarte active vor avea baze mai mari..etc.)
Sus In jos
Zamolxis

Zamolxis

MesajSubiect: Re: Problemele de pe void   Problemele de pe void - Pagina 3 Icon_minitimeVin Ian 25, 2008 5:23 pm

...si noi treb sa luam un Carrefour... sau asa ceva... ca doar suntem romani...toata ziua la cumparaturi...
Sus In jos
Burn_Baby_Burn

MesajSubiect: Re: Problemele de pe void   Problemele de pe void - Pagina 3 Icon_minitimeSam Ian 26, 2008 1:48 pm

http://www.voidserver.com/fldownloads/Void2115M.exe

Parola=Nomad

Bagati fratilor

Edit* daca nu va merge incercati cu firefox sau opera (se pare ca sunt probleme cu internet explorer)
Sus In jos
Duras

Duras

MesajSubiect: Re: Problemele de pe void   Problemele de pe void - Pagina 3 Icon_minitimeSam Ian 26, 2008 2:34 pm

Pt instalarea noului mod e nevoie de clean instal din nou ?
Sus In jos
Burn_Baby_Burn

MesajSubiect: Re: Problemele de pe void   Problemele de pe void - Pagina 3 Icon_minitimeSam Ian 26, 2008 3:37 pm

Adminii recomanda clean install
Da io i-am dat doar uninstall la 2115d si l am bagat pe asta nou 2115M (o mers)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Problemele de pe void   Problemele de pe void - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

Problemele de pe void
Sus 
Pagina 3 din 11Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Tekagi's si The Void
» REUNIUNE PE VOID
» Clanul Dacia - istorie pe Void
» VOID OFFLINE MAINE 12 NOIEMBRIE

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dacia Clan :: Clanul Dacia - 2008 :: Arhiva 2008-