Dacia Clan
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Dacia Clan

Dacia Clan Forum

AcasaPortalGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Reguli Clan !!!

In jos 
+7
traian
Duras
Zyraxes
Zamolxis
dracul
LOT
St_Ares
11 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
traian

traian

Numarul mesajelor : 107
Varsta : 55
Localizare : RM. VALCEA
Data de inscriere : 22/12/2007

Reguli Clan !!! - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Reguli Clan !!!   Reguli Clan !!! - Pagina 2 Icon_minitimeDum Mai 04, 2008 8:25 am

am revenit dupa o absenta de vreo 2 saptamani probleme de fam. asa ca tinetive bine si feritiva cocoasa de canobalele mele bounce bounce pirat pirat
Sus In jos
LOT
Moderator
Moderator
LOT

Numarul mesajelor : 888
Varsta : 63
Localizare : CONSTANTA TOMIS NORD
Data de inscriere : 20/12/2007

MesajSubiect: Re: Reguli Clan !!!   Reguli Clan !!! - Pagina 2 Icon_minitimeDum Mai 04, 2008 8:42 am

asa te vreau Traiane bounce
Sus In jos
Zyraxes
Moderator
Moderator
Zyraxes

Numarul mesajelor : 594
Varsta : 49
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 21/12/2007

MesajSubiect: Re: Reguli Clan !!!   Reguli Clan !!! - Pagina 2 Icon_minitimeDum Mai 04, 2008 9:47 am

hehe Traienele,te asteptam
(dar de ce ai scris asta la "reguli clan? " hehe
Sus In jos
Zyraxes
Moderator
Moderator
Zyraxes

MesajSubiect: Re: Reguli Clan !!!   Reguli Clan !!! - Pagina 2 Icon_minitimeDum Mai 04, 2008 10:02 am

sa ne aducem aminte de ceva important,am vazut ca nu toti respecta regula asta :

In momentul in care sunteti atacati fara avertisment si doborati de catre 1 sau 100 x,r sau evil NU VA MAI PLANGETI !
NU PLANGETI IN SYSTEM ca" de ce ai tras in mine? de ce m-ai doborat? nu vezi ca ai lagg? nu vedeti ca sunteti mai multi? etc etc.
Luptati,chemati ajutoare,fiti respectuosi,dar nu va mai plangeti,chiar daca aveti dreptate ca e lagg,sau ca a tras fara avertisment,sau ca sunt de 2 ori mai multi...asta e situatia si daca comentati pe open channel nu ne ajuta cu nimic,ba dimpotriva...
Sus In jos
LOT
Moderator
Moderator
LOT

MesajSubiect: Re: Reguli Clan !!!   Reguli Clan !!! - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 05, 2008 8:03 am

pentru cei noi ,
dar si pentru ceilalti membrii

nu uitati ca este un joc totusi
suntem online ca sa ne distram
invatati-va sa spuneti gf - dupa fiecare cardeala daca ati castigat sau pierdut
nu priviti cu ura adversarii , chiar daca sunt polite mai vechi de platit
nu iesiti cu F1- chiar daca va ataca mai multi adversari , sau aveti de pierdut o suma importanta
niciodata nu regenerati intr-un PvP , sau lupta , pe void - lucrul acesta este cel mai rau vazut
daca ramane un singur adversar - nu sariti toti pe el ( EXCEPTIE R )
intrebati-l daca vrea pvp , daca da - faceti pvp , daca nu raspunde diliti-l dar nu mai multi de 3
asupra lui - treaba asta se lasa cu ban

nu uitati , daca iti respecti adversarul - te respecti pe tine
Sus In jos
spinaker

spinaker

Numarul mesajelor : 7
Varsta : 47
Localizare : arad
Data de inscriere : 03/05/2008

MesajSubiect: Re: Reguli Clan !!!   Reguli Clan !!! - Pagina 2 Icon_minitimeMar Mai 06, 2008 5:11 pm

interesante legi si reguli,face ca totul sa para mai captivant
Sus In jos
LOT
Moderator
Moderator
LOT

MesajSubiect: Re: Reguli Clan !!!   Reguli Clan !!! - Pagina 2 Icon_minitimeMar Mai 06, 2008 6:58 pm

spinaker ,
important este , sa stii cand sa lasi loc de bana ziua Wink
Sus In jos
Zyraxes
Moderator
Moderator
Zyraxes

MesajSubiect: Re: Reguli Clan !!!   Reguli Clan !!! - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Mai 08, 2008 2:21 pm

Recapitulez principalele reguli ale clanului,pentru noii membrii:

1.Folositi un limbaj adecvat,respectati toti jucatorii,fie ei prieteni sau inamici,raspundeti tot timpul la orice lupta cu GF.

2.NU TRAGETI NICIODATA PRIMII ! Suntem clan navy,tragem numai daca suntem atacati sau daca ne este solicitat ajutorul de catre un aliat sau alt clan navy.

3.Nu sariti niciodata mai mult de 3v1.

4.Nu abuzati de nimeni.Daca sunteti 3 contra 1(dau un exemplu) si l-ati dat jos de 3 ori consecutiv fara ca el sa aiba vreo sansa,rugati-l sa paraseasca sistemul.Eu obisnuiesc sa fac si un screen shot cu momentul in care il avertizez sa plece,pentru a nu avea probleme in cazul in care ne raporteaza pentru abuz adminilor de pe void.Daca nu raspunde pozitiv avertismentului,aveti dreptul sa il atacati pana cand se satura si pleaca.

5.Nu va plangeti niciodata in sistem daca sunteti depasiti numeric,daca e lagg,daca sunteti dati jos de mai multe ori,daca sunteti atacati fara motiv etc.Am ajuns sa fim cunoscuti pe server ca noi nu ne plangem niciodata si vrem sa ramanem asa.

6.Nu regenerati niciodata,in nici un fel de situatie.Nici in pvp nici in razboi.(deci nu folositi nanoboti sau batery shield).De asemenea nu iesiti niciodata cu F1 in timpul unei lupte.

7.Ascultati ce va zic liderii sau cei mai veki din clan atunci cand situatia devine tensionata.

8.Cititi periodic dipplomatia clanului pentru a sti cine ne sunt prieteni,cine sunt neutrii si cine ne sunt inamici.

9.Sistemul EFZ(Elite Fight Zone este sistem neutru unde nu ai voie sa faci decat pvp.Deci acolo nu ai voie sa tragi fara acceptul celuilalt.

10.Toti membrii au obligatia sa intre pe acest forum si sa citeasca aceste reguli si bineinteles sa le respecte.

Acestea sunt principalele reguli pe care trebuie sa le respectam atunci cand suntem cu tagul Dacia.

Ultima editare efectuata de catre zyraxes in Joi Mai 22, 2008 1:27 pm, editata de 2 ori
Sus In jos
LOT
Moderator
Moderator
LOT

MesajSubiect: Re: Reguli Clan !!!   Reguli Clan !!! - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Mai 08, 2008 7:15 pm

BUMB
Sus In jos
LOT
Moderator
Moderator
LOT

MesajSubiect: Re: Reguli Clan !!!   Reguli Clan !!! - Pagina 2 Icon_minitimeVin Mai 09, 2008 7:03 am

ATENTIE !!
pentru cei noi ,
si pentru cei mai vechi
EFZ ( ELITE FIGTH ZONE ) este system NEUTRU
in EFZ toti playerii sunt neutrii - se fac doar PvP uri - cu acceptul celuilalt jucator
Sus In jos
LOT
Moderator
Moderator
LOT

MesajSubiect: Re: Reguli Clan !!!   Reguli Clan !!! - Pagina 2 Icon_minitimeMier Mai 21, 2008 6:19 pm

Kaos si Evolitent
daca credeti ca aici este sat fara caini va inselati
o sa discutam atitudinea voastra cu membrii clanului sa vedem daca
mai ramaneti in clan sau nu
daca nu sunteti pregatiti sa jucati un joc online - stati acasa
Reguli Clan !!! - Pagina 2 Screen9zn4

ne stricati imaginea clanului
Sus In jos
traian

traian

Numarul mesajelor : 107
Varsta : 55
Localizare : RM. VALCEA
Data de inscriere : 22/12/2007

MesajSubiect: Re: Reguli Clan !!!   Reguli Clan !!! - Pagina 2 Icon_minitimeMier Mai 21, 2008 7:01 pm

nasoala problema eu unul obisnuiesc sa injur dar nu postez sa vada tot sistemul in primul rand este doar un jok care se invata in timp nu trb sa te comporti ca un .......al doilea rand este bine sa lasi loc de buna ziua daca este mai bun ca tine inseamna ca are experienta in jok daca nu suporti aceste reguli care le folosesc toti incearca un jok unde se injura si se jigneste ce la usa cortului
DACA AI CHEF DE INJURAT SI JIGNIT FOLOSESTE GURA NU DEGETUL SA SCRI
EU UNUL PROPUN SA LE MAI DAM O SANSA
Sus In jos
Duras

Duras

Numarul mesajelor : 319
Varsta : 51
Localizare : Pe malul Dunarii

MesajSubiect: Re: Reguli Clan !!!   Reguli Clan !!! - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Mai 22, 2008 9:53 am

Ala da limbaj.....waaaw ! Vad ca sunteti cam in ceata atat cu regulile clanului si Voidului, cat si cu atitudinea intrun joc de multiplayer.
Ar trebui sa va punem sa dati extemporal din ele lol! sa vedem daca va ramas ceva in memorie.

Deci: -atata timp cat porti tagu Dacia faci cum scrie la carte si te comporti ca noi toti, sau esti liber sa pleci.
-am vorbit de nenumarate ori, ne-am facut respectati aci si n-o sa permitem sa se schimbe asta din cauza unor NOOBI, pt exact asa va-ti comportat
-a-ti intrebat pe cineva din conducere cum se rezolva astfel de conflicte ???? a-ti postat pe forum ce s-a intamplat si sa cereti un sfat sau ajutor ??? NU
-daca vrei sa tragi in stanga si dreapta ca Rambo sau sa ai rafuieli cu jucatori ce nu-ti plac, fa-ti alt caracter fara tag de clan si dai bataie; nimanui nu-i pasa de tine; DA NU IN TAG DE CLAN !!!!
-aveti habar ca exista clanuri evil sau pirat care trag in orice fara somatie ?? dar noi nu suntem asa si asta inseamna sa lasam de la noi cateodata. platim la momentul oportun.

Si eu as propune inca o sansa pt baieti. In cazul ca au invatat ceva de aici. Si ca o dovada ca nu au egoul prea mare pt clanu asta, un post cu o scuza fata de Nuke pe Void, inainte sa traduca cineva vorbele acelea frumoase si sa faca clanu de cacao.
Sus In jos
Duras

Duras

MesajSubiect: Re: Reguli Clan !!!   Reguli Clan !!! - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Mai 22, 2008 11:24 am

Vad ca problema este deja in atentia Voidului. N-am vazut pana acum.

Ar fi cazul un post din partea clanului, ca o scuza si pt a arata ca tratam problema cum se cuvine.

Voi posta eu. Embarassed
Sus In jos
Zyraxes
Moderator
Moderator
Zyraxes

MesajSubiect: Re: Reguli Clan !!!   Reguli Clan !!! - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Mai 22, 2008 11:35 am

Duras,posteaza tu scuzele de rigoare.

In ceea ce-l priveste pe evolitent- nu prea merita o a doua sansa,dar sa decida gerula cu ares.
kaos merita o a doua sansa,pentru ca din cate vad el nu a injurat ci doar l-a atacat pe nuke cand facea pvp.Dar asta fac si sindicatele cand vin la noi,ne ataca indiferent de ce facem noi.
Sus In jos
LOT
Moderator
Moderator
LOT

MesajSubiect: Re: Reguli Clan !!!   Reguli Clan !!! - Pagina 2 Icon_minitimeDum Mai 25, 2008 10:53 am

am avut o discutie cu baietii si au inteles cum trb sa se poarte
am primit asigurari ca se vor comporta decent

sansa-i de partea lor , inca Twisted Evil
Sus In jos
Robi

Numarul mesajelor : 154
Varsta : 57
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 20/05/2008

MesajSubiect: Re: Reguli Clan !!!   Reguli Clan !!! - Pagina 2 Icon_minitimeDum Mai 25, 2008 12:38 pm

Deci asa !!!! Trebe sa ma grija de jucatorii din clanul SINDICAT !!!

Or il conjur sau, o sa fiu pregatit de atac!!

Iar injuraturi nare ce cauta la joc , ca e un joc!!!!

Iar daca cineva sa gresit odata, merita (are drept) inca o sansa!!!

Traiane vad ca est pescar !!!

Si mie imi place pescuitul!!!!!!!
Sus In jos
LOT
Moderator
Moderator
LOT

MesajSubiect: Re: Reguli Clan !!!   Reguli Clan !!! - Pagina 2 Icon_minitimeDum Mai 25, 2008 1:20 pm

si Taian si Buz - sunt pescari
spun ca au prins o groaza de peste - numai sa nu fie povesti pescaresti he he he Laughing
Sus In jos
Zamolxis

Zamolxis

Numarul mesajelor : 573
Localizare : ...in oglinda retrovizoare

MesajSubiect: Re: Reguli Clan !!!   Reguli Clan !!! - Pagina 2 Icon_minitimeVin Iun 06, 2008 8:03 pm

cum reusesc sa ma conectez din nou.... cei doi baieti veseli o as fie KOS pt mine o sptamana....
ce inseamna asta...???? ramane de vazut....
sa speram ca asta o sa-i intareasca si n-o sa parasesca clanu....ca atunci chiar raman niste noobi..
asa ca baieti.....pazea...!!!!
Sus In jos
http://www.trupa-odyssey.ro
Duras

Duras

MesajSubiect: Re: Reguli Clan !!!   Reguli Clan !!! - Pagina 2 Icon_minitimeSam Iun 07, 2008 10:12 am

Cu reactia ta intarzata de 2 saptamani Zamo draga, ce rost mai are KOS- ul tau ???
Ei nu te cunosc si nu stiu cat esti de sugubat !! "Sa fie KOS" in propriu clan suna cam ciudat pt cine nu stie ca asta-i o vorba des amintita pe la noi......asa mai in gluma mai in serios.

Au priceput si cu vorba buna. Asa ca iarta-i marite zeu king
Sus In jos
ECY_TM

ECY_TM

Numarul mesajelor : 11
Data de inscriere : 09/06/2008

MesajSubiect: Re: Reguli Clan !!!   Reguli Clan !!! - Pagina 2 Icon_minitimeLun Iun 09, 2008 7:43 pm

ARES cred ca ar trebui o regula noua referitoare la lupte cu alte clanuri .Acele de a nu schimba caracterele an timpul luptei Bataliile se fac cu tag [Dacia] ,ce ziceti?????
Sus In jos
Zyraxes
Moderator
Moderator
Zyraxes

MesajSubiect: Re: Reguli Clan !!!   Reguli Clan !!! - Pagina 2 Icon_minitimeLun Iun 09, 2008 9:43 pm

eu am spus si mai demult lucrul asta,cand facem ceva organizat,adica raiduri sau atacuri de clan,e normal ca toti sa fim cu dacia
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Reguli Clan !!!   Reguli Clan !!! - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Reguli Clan !!!
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» Reguli si diplomatie
» Ranguri clan !!!