| Dacia DIPLOMACY | |
|
+6Andrada LOT Zamolxis Duras Zyraxes St_Ares 10 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Zamolxis
Numarul mesajelor : 573 Varsta : 49 Localizare : ...in oglinda retrovizoare Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: Re: Dacia DIPLOMACY Joi Apr 17, 2008 5:23 pm | |
| ei asa ziceau... ca ce funy e ... HKD evil si DKH navy... da poate n-am inteles eu bine.... | |
|
| |
Zyraxes Moderator
Numarul mesajelor : 594 Varsta : 49 Localizare : Constanta Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: Re: Dacia DIPLOMACY Joi Mai 08, 2008 2:27 pm | |
| bump!
pentru membrii noi,cititi cu atentie diplomatia clanului postata de ares in prima pagina a acestui topic. | |
|
| |
LOT Moderator
Numarul mesajelor : 888 Varsta : 63 Localizare : CONSTANTA TOMIS NORD Data de inscriere : 20/12/2007
| Subiect: Re: Dacia DIPLOMACY Lun Mai 19, 2008 8:32 pm | |
| pe forumul voidului tocmai este pe cale sa se infinteze o grupare de traderi - SIRIUS TRADE UNION - lS[T]Ul - nu este un clan cui ii place trade poate sa participe alaturandu-se grupului sunt baieti acolo care au puricat toate systemele noi si stiu pe unde sa o ia asta ne-ar putea ajuta si pe noi , he he he Dacia fiind clan navy - trebuie sa-i aparam cei din lS[T]Ul vor folosi numai nave de transport si vor avea nevoie de protectie am inteles ca se vor forma in viitor convoaie - va fi ca un event - piratii vor da tarcoale ca la miere - de aici si cardeala bine venita | |
|
| |
Duras
Numarul mesajelor : 319 Varsta : 51 Localizare : Pe malul Dunarii Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: Re: Dacia DIPLOMACY Lun Mai 19, 2008 8:41 pm | |
| Am vazut si eu postul acela si m-am gandit pe loc cum ca ne-am putea oferii sa le asiguram insotirea. Ar putea iesii niste batalii super. Daca si voi credeti la fel, am putea posta in topicul cu traderii de pe Void, ca sa facem oficiala oferta noastra. Si asa ni se va cere ajutoru in mom. formarii convoaielor. Ar fi o afacere buna (vom fi platiti pt asta) si o bine-venita iesire din monotonie. | |
|
| |
Zyraxes Moderator
Numarul mesajelor : 594 Varsta : 49 Localizare : Constanta Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: Re: Dacia DIPLOMACY Lun Mai 19, 2008 8:46 pm | |
| | |
|
| |
Duras
Numarul mesajelor : 319 Varsta : 51 Localizare : Pe malul Dunarii Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: Re: Dacia DIPLOMACY Lun Mai 19, 2008 9:10 pm | |
| Pai bre Ares....tu mai treci din cand in cand pe la diplomatia noastra ???? E total data peste cap !!!! Cum ...buzduganu meu.... sa vada cei noi care e treaba si in cine sa traga ??? E de prisos sa spun ca EU tocmai ne-a trecut la ostili...cand nici macar reaversii nu-s la locul ce-l merita !! Ce sa mai vorbim de DC, DKH....si altii. Nu-i bai daca nu ai timp, da atunci da puteri de moderator aci lui Mircea sa poata face el curat ca ne facem de cacao. Pe Void poate face modificari da toata lumea se uita aici. Asa ca....ia masuri te rog | |
|
| |
LOT Moderator
Numarul mesajelor : 888 Varsta : 63 Localizare : CONSTANTA TOMIS NORD Data de inscriere : 20/12/2007
| Subiect: Re: Dacia DIPLOMACY Lun Mai 19, 2008 10:27 pm | |
| da , ar trebui modoficata lista cu diplomatia noastra si aici si pe void cu NRE stateam asa intr-o situatie latenta , ne obijnuisem cu prezenta lui Gladiatore printre noi - Zira bine a facut ca i-a anuntat - ca ne sunt ostili - de fapt amandoua clanurile EU ( evil union clan ) si NRE ar trbui sa stea la culoarea rosie NREul este o prelungire a clanului EU - daca vreti gradinita lor , amandoua clanurile joaca cum le dicteaza shonnen NRE cand sunt singuri stau in banca lor - dar cand primesc ordin de la EU ataca la rosu cu ele si celelalte clanuri - HKD , DC , REAVERS - rosu
Zyra , Duras - sunteti cei mai activi si aici si pe void - sunteti la zi cu evenimentele din pacate eu sunt un vorbitor slab de limba engleza - preluati voi diplomatia clanului pe void daca Ares nu are timp - | |
|
| |
Godzilla
Numarul mesajelor : 431 Varsta : 55 Localizare : Arad Data de inscriere : 07/01/2008
| Subiect: Re: Dacia DIPLOMACY Mar Mai 20, 2008 7:27 pm | |
| E mai simplu sa ai dushmani multzi, nu mai ai dubii pe cine ataci sau nu!Eu nu circul pe void forum, nu ma pot inscrie cu tagul meu! | |
|
| |
Zyraxes Moderator
| Subiect: Re: Dacia DIPLOMACY Mar Mai 20, 2008 9:19 pm | |
| Posted: Tue May 20, 2008 6:15 pm Post subject: Re: Dacia clan Diplomacy
--------------------------------------------------------------------------------
Iata diplomatia la zi a clanului Dacia:
Allies/Aliati
4S_SQUAD Knights Clan n*o Clan
Friends / Prieteni
Raptors Clan -ORION- Clan >]SEF[< Clan NS Clan SF clan
Neutrals / Neutrii
[TSF] Clan {Fither} Clan Z.O.N. Clan AoF BBB Clan TNG Clan -=TERCIO=- clan
Enemies / Inamici
Black_Legion clan 666 Clan Syndicate Clan BBD Clan -=REAVERS=- Netsphere Clan =)DC(= Clan Eclipse HKD Clan DKH clan EU clan NRE clan-exceptie Gladiatore ,amic cu noi:)
Ultima editare efectuata de catre zyraxes in Mar Mai 20, 2008 11:59 pm, editata de 4 ori | |
|
| |
Duras
| Subiect: Re: Dacia DIPLOMACY Mar Mai 20, 2008 10:50 pm | |
| CORECT ! Bine Zyra Ar trebui pus si pe Void si suntem la zi atunci. Da pe Void modificari poate face doar Mircea si .... Ares desigur. Pe Burn nu l-am vazut de mult, nus ce-i cu el. | |
|
| |
Zyraxes Moderator
| Subiect: Re: Dacia DIPLOMACY Mier Mai 21, 2008 12:00 am | |
| am pus simultan si pe void | |
|
| |
Duras
| Subiect: Re: Dacia DIPLOMACY Mier Mai 21, 2008 12:25 am | |
| Eu ma uitam la diplomatia facuta de Ares....daia n-am vazut. Ai facut un topic nou in legatura cu diplomatia. Am gasit . E bun asa | |
|
| |
St_Ares Admin
Numarul mesajelor : 215 Data de inscriere : 18/12/2007
| Subiect: Re: Dacia DIPLOMACY Mier Mai 21, 2008 1:24 am | |
| O sa fac modificarile si aici si pe Void, thx ... | |
|
| |
Andrada
Numarul mesajelor : 122 Varsta : 25 Localizare : Arad Data de inscriere : 30/01/2008
| Subiect: Re: Dacia DIPLOMACY Mier Mai 21, 2008 9:17 am | |
| Ares, dc nu pui cine mai vrea sa fie prieten cum ai pus la cine mai vrea sa fie dusman? cu SF suntem aproape prieteni? | |
|
| |
Zyraxes Moderator
| Subiect: Re: Dacia DIPLOMACY Mier Mai 21, 2008 11:04 am | |
| Andrea,uita-te mai sus la diplomatia care am postato eu si o sa vezi acolo. | |
|
| |
Zyraxes Moderator
| Subiect: Re: Dacia DIPLOMACY Vin Mai 23, 2008 10:51 am | |
| Syndicate si Black Legion au declarat razboi lui SF. Trebuie sa ne decidem daca le sarim in ajutor celor de la SF care ne-au ajutat si ei de vreo doua ori. Eu votez pentru. | |
|
| |
LOT Moderator
| Subiect: Re: Dacia DIPLOMACY Vin Mai 23, 2008 11:54 am | |
| da trebuie sa-i ajutam or fi ei slobozi la gura , dar pana la urma sunt ai nostri | |
|
| |
Duras
| Subiect: Re: Dacia DIPLOMACY Vin Mai 23, 2008 12:14 pm | |
| Da...cam slobozi la gura! Asta asai....cativa membri chiar enervanti....pe care sincer nu-i am la suflet. Pe de alta parte...sindicatele+BL+DC....si cred ca si DKH...cam mult...impotriva lor. Suntem doar prieteni cu ei, nu aliati, da tot tre sa gasim o forma sa-i ajutam. Spun asta pt ca sigur vom fi intrebati de ce ne bagam? Dar si eu sunt pentru, sa-i ajutam !!! ( si la urma urmei ne bagam pt ca asa vrem...hehehe....ce-o sa ne faca ?.....ne omoara ? ) | |
|
| |
Zyraxes Moderator
| Subiect: Re: Dacia DIPLOMACY Vin Mai 23, 2008 12:44 pm | |
| mda,deci trimviratul Gerula,Zyraxes,Duras a hotarat: ii ajutam pe SF,in special pt ca ne-au ajutat si ca avem inamici comuni.
Dar atentie,nu intervenim decat atunci cand SF sunt atacati si daca ne solicita ajutorul. | |
|
| |
Duras
| Subiect: Re: Dacia DIPLOMACY Vin Mai 23, 2008 12:51 pm | |
| Dupa ce apare scris pe Void, SF se cam codeste sa intre in lupta si se cam invarte prin NY.....pfff
Daca ei nu-si poarta prupriu razboi, pt. care nu ma indoiesc ca-si au partea lor de vina, atunci noi de ce?......sa urmarim evenimentele, sa vedem ce se intampla si sa nu ne pripim. Sa fim pregatiti de orice | |
|
| |
LOT Moderator
| Subiect: Re: Dacia DIPLOMACY Vin Mai 23, 2008 10:36 pm | |
| bine a zis Duras - vom urmarii evenimentele si vedem la fata locului | |
|
| |
Zamolxis
Numarul mesajelor : 573 Varsta : 49 Localizare : ...in oglinda retrovizoare Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: Re: Dacia DIPLOMACY Vin Iun 06, 2008 8:09 pm | |
| as le declaram si noi razboi....si poate reusim sa-i dizolvam...lol | |
|
| |
Godzilla
Numarul mesajelor : 431 Varsta : 55 Localizare : Arad Data de inscriere : 07/01/2008
| Subiect: Re: Dacia DIPLOMACY Mier Iul 23, 2008 3:27 pm | |
| zyraxes Captain Captain
Status: Offline PostPosted: Tue Jul 22, 2008 6:08 pm Post subject: DACIA-diplomacy Reply with quote Report Post New diplomacy for Dacia clan Clan type : navy Leader :[Dacia]St-Ares Co-leader :[Dacia]-G3rula Diplomacy :[Dacia]-Zyraxes
We are open for new aliances(or wars Smile ).anyone interested in making aliance with us,pls post here or contact us in-game.
Allies
4S_SQUAD Knights Clan n*o Clan
Friends
Raptors Clan -ORION- Clan >]SEF[< Clan NS SF clan
Neutrals RAF clan DKH [TSF] Clan {Fither} Clan Z.O.N. Clan AoF BBB Clan TNG Clan -=TERCIO=- clan YMER clan
Hostile
Black_Legion clan 666 Clan =)DC(= Clan Syndicate Clan BBD Clan -=REAVERS=- Netsphere Clan Eclipse EU clan TDA NWO NRE clan [R] rogues [X] pirates
WAR
None
If i missed any1,pls post here.
We have grown We have prospered We have flourished But, we will never forget
So Say We All | |
|
| |
Robi
Numarul mesajelor : 154 Varsta : 57 Localizare : Oradea Data de inscriere : 20/05/2008
| |
| |
Andrada
Numarul mesajelor : 122 Varsta : 25 Localizare : Arad Data de inscriere : 30/01/2008
| Subiect: <<Nomad_Fun>> Joi Iul 24, 2008 1:28 pm | |
| In calitate de coleader Nomad Fun vorbesc in numele clanului cand va spun ca am dori sa fim Hostile cu Dacia,me name is:<<Nomad_Fun>>/\ntorbyre cu respect,fosta andrada | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dacia DIPLOMACY | |
| |
|
| |
| Dacia DIPLOMACY | |
|