| Dacia DIPLOMACY | |
|
+6Andrada LOT Zamolxis Duras Zyraxes St_Ares 10 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
LOT Moderator
Numarul mesajelor : 888 Varsta : 63 Localizare : CONSTANTA TOMIS NORD Data de inscriere : 20/12/2007
| Subiect: Re: Dacia DIPLOMACY Joi Iul 24, 2008 1:59 pm | |
| paziti-va poponetii na na-ul - va fi in floare | |
|
| |
Zyraxes Moderator
Numarul mesajelor : 594 Varsta : 49 Localizare : Constanta Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: Re: Dacia DIPLOMACY Joi Iul 24, 2008 5:01 pm | |
| juno,pe cei cu tag X si R puteti sa ii atacati direct,fara somatie. | |
|
| |
Godzilla
Numarul mesajelor : 431 Varsta : 55 Localizare : Arad Data de inscriere : 07/01/2008
| Subiect: Re: Dacia DIPLOMACY Joi Iul 24, 2008 5:39 pm | |
| Nu trebuie sa ai somam sa paraseasca sistemul antai? | |
|
| |
Zyraxes Moderator
Numarul mesajelor : 594 Varsta : 49 Localizare : Constanta Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: Re: Dacia DIPLOMACY Joi Iul 24, 2008 6:59 pm | |
| In R putem trage si fara avertisment,pentru ca asa fac si ei mai mereu.In cazul X putem sa somam inainte daca ii vedem din timp si nu riscam sa fim atacati fara sa avem timp sa ripostam,sau putem sa tragem direct daca vedem ca cer taxa cuiva sau ca sunt ostili(cum am facut eu aseara in Alexandria).Situatiile sunt diverse si trebuie cantarite cu cap.
Concluzia este ca,pentru respectarea RP trebuie sa evitam sa stam langa un R sau X fara sa facem nimic.Somam si tragem obligatoriu,sau tragem direct,depinde de situatie.
ATENTIE! este vorba numai de cei cu tag X sau R.Nu atacati clanurile evil fara motiv(doar daca vi se solicita ajutorul din partea aliatilor sau daca trag ei in voi). | |
|
| |
Robi
Numarul mesajelor : 154 Varsta : 57 Localizare : Oradea Data de inscriere : 20/05/2008
| |
| |
Duras
Numarul mesajelor : 319 Varsta : 51 Localizare : Pe malul Dunarii Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: Re: Dacia DIPLOMACY Joi Iul 24, 2008 8:21 pm | |
| Mircea esti tare !!! Iar pt Andrada ..... hostile will be !!! Eu mi-am dat cu parerea. X si R vor muri fara somatie oriunde in Sirius ! Nom 1 e sistemul nostru, daca-i vad pe lista ca sunt in sistem, ai voi soma sa parasesca sistemul pt ca e sub control navy, dar daca apar pe radar atunci voi trage fara somatie. Doar daca e de nivel 21 sau pe acolo, il voi avertiza....pt ca la nivelul ala e probabil un incepator si habar nare ce-l asteapta si nici nu prea e rival pt nimeni. In orice alt sistem nu vad rostul somatiei.....sa plece in alta parte si sa faca acelasi lucru ? Mai bine un mormat cu flori pt ei, sub o planeta fromoasa. Doar asa sunt neutralizati. ....parerea mea... | |
|
| |
Godzilla
Numarul mesajelor : 431 Varsta : 55 Localizare : Arad Data de inscriere : 07/01/2008
| Subiect: Re: Dacia DIPLOMACY Vin Iul 25, 2008 1:48 am | |
| Am mai doborat catziva, cand am ramas ultimul an joc,seara asta.Vedeam pe chat sistemul,shi la intrare,scriam pe sys;X and R fighters, plz leave the system,r l's i must attack y! Dupa paruiala:nothing personal,just RP m8! Dar cum spunetzi,cand apere brusc pe radar,pana faci compunerea,eshti ghiocei! | |
|
| |
Godzilla
| Subiect: Re: Dacia DIPLOMACY Vin Iul 25, 2008 2:02 am | |
| An legatura cu Andrea,i-am spus de multe ori sa nu mai posteze la Dacia,cu amenintzari ca o las fara calculator. Nu am ancercat sa o apar pe joc,de cand a plecat din clan,Viatza reala e una,jocul e altcexa. Dar acum nu poate dormi, pentru ca a luat-o tastatura pe "dinainte"shi a suparat clanul. I-am spus ca maby -poate are o shansa cu noi, daca face o cerere de armistitziu, shi stau an banca lor,ocolindu-ne pe Void.Clanul hotarashte. Barem pentru catzelul ala nevinovat,pe care l-am dilit azi shi el nu shtia ce se petrece cu el. Daca afla ca o fata de 9 ani,l-a bagat an ciorba asta,ajunge Homo Sheful hotarashte!(cel de acum) | |
|
| |
Zyraxes Moderator
| Subiect: Re: Dacia DIPLOMACY Vin Iul 25, 2008 8:22 pm | |
| Deci in concluzie x si r foc de voie (apropos fratilor,nu mai puneti i din a la inceputul unui cuvant-i din a se foloseste numai in interiorul unui cuvant ). Ex: "incepand" nu "ancepand".
In legatura cu Andreea,dupa ce ne-a tradat de 2 ori,a cerut ca noi sa fim ostili cu noua ei grupare....acum e iar suparata pentru ca i-am indeplinit dorinta...nu mai inteleg nimic | |
|
| |
Godzilla
| Subiect: Re: Dacia DIPLOMACY Vin Iul 25, 2008 8:32 pm | |
| Avem noi alte probleme.cat despre intzeles,minte de 9 ani. Am retzinut cu scrisul.devenise o obishnuintza pe net. Scuze! | |
|
| |
LOT Moderator
Numarul mesajelor : 888 Varsta : 63 Localizare : CONSTANTA TOMIS NORD Data de inscriere : 20/12/2007
| Subiect: Re: Dacia DIPLOMACY Vin Iul 25, 2008 11:51 pm | |
| he he he - nu impartiti familia lui Tiby in tabere :scratch: | |
|
| |
Zamolxis
Numarul mesajelor : 573 Varsta : 49 Localizare : ...in oglinda retrovizoare Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: Re: Dacia DIPLOMACY Sam Iul 26, 2008 3:52 am | |
| NU IMPARTITI FAMILIAAAAAA!!!!!! DATI-I JOS PE TOOOOOOOTI!!!!! | |
|
| |
Godzilla
| Subiect: Re: Dacia DIPLOMACY Sam Iul 26, 2008 11:53 am | |
| Totzi din familie? ca Rodi nu joaca Freelancer! :cyclops: :rendeer: | |
|
| |
Duras
Numarul mesajelor : 319 Varsta : 51 Localizare : Pe malul Dunarii Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: Re: Dacia DIPLOMACY Dum Iul 27, 2008 12:17 pm | |
| | |
|
| |
Zyraxes Moderator
| Subiect: Re: Dacia DIPLOMACY Dum Iul 27, 2008 8:11 pm | |
| Dupa o mica discutie cu hatchet ne-am inteles ca Dacia si RAF(clanul RAF nu NRE-RAF lol) sa fie clanuri prietene,urmand cel mai probabil o alianta. | |
|
| |
LOT Moderator
| Subiect: Re: Dacia DIPLOMACY Lun Iul 28, 2008 8:57 am | |
| tine-o tot asa Zyra munca Sefului Diplomatiei noastre da roade am vazut ca si alte clanuri se alatura Daciei in combaterea cardaminei succes in continuare Zyraxes - si la cat mai multe aliante | |
|
| |
Zyraxes Moderator
| Subiect: Re: Dacia DIPLOMACY Lun Iul 28, 2008 4:10 pm | |
| mare atentie,RAF i-a declarat pe NRE ostili.Am postat pe void ca ii vom ajuta cand vor avea nevoie de noi,pentru ca si ei ne-au sarit in ajutor imediat.
Deci daca clanul RAF va solicita ajutorul nu ezitati sa-l acordati.Sunt un clan matur,cu mare experienta in pvp,e bine sa ii avem aproape.
De asemenea,cu implicarea lui Ares care a aplanat mica neintelegere cu 4S-Squad in legatura cu blocada din alpha, 4s-Squad si RAF au declarat ca ne vor sprijini actiunile din alpha contra traficantilor de cardamina si chiar au laudat aceste actiuni.
vanatoarea de X,R si cardamina continua... | |
|
| |
Godzilla
| Subiect: Re: Dacia DIPLOMACY Lun Iul 28, 2008 5:48 pm | |
| Mishto!,shi asha imi placea sa ne razboim cu NRE. | |
|
| |
LOT Moderator
| Subiect: Re: Dacia DIPLOMACY Mar Iul 29, 2008 9:16 am | |
| blocada Dacias - asa cum este denumita - da roade deja pe forumul voidului sunt cativa care - vocifereaza - si cauta tot felul de artificii ca sa ne puna bete in roate - procese si chestii avocatesti , he he he , povesti inventate , lumea este disperata AoFul - este ingrijorat de actiunea noastra - si cauta aliati ca sa se opuna noua fiinca sunt prea slabi - spun ca suntem prea multi si nu au ce face , he he he din cauza noastra toti jucatorii si-au schimbat programul , he he he dimineata - Alpha este plina de traderi chiar acum ma duc sa-i sperii putin | |
|
| |
Godzilla
| Subiect: Re: Dacia DIPLOMACY Mar Iul 29, 2008 1:15 pm | |
| | |
|
| |
LOT Moderator
| Subiect: Re: Dacia DIPLOMACY Mar Iul 29, 2008 6:14 pm | |
| evenimentele iau o intorsatura rapida vom discuta strategia cand vom fii online | |
|
| |
kaos
Numarul mesajelor : 114 Varsta : 33 Localizare : Prin Amsterdam (as vrea eu) Data de inscriere : 06/06/2008
| Subiect: Re: Dacia DIPLOMACY Mar Iul 29, 2008 8:35 pm | |
| se pare k atunci cand voi ajunge la iubitul meu calculator din brasov al carui ping nu depaseste niciodata 40 vom fi in plin razboi si eu apt de lupta .... abia astept ....... o sa cuerga tresele ca berea care o torn acum in pahar .... ares te rog refa situatia cu reputatia in pagina 1 cat mai curand ca vezi doar k s-a intors totul ...... scuzati ...."cu c**u-n sus" | |
|
| |
LOT Moderator
| Subiect: Re: Dacia DIPLOMACY Mier Iul 30, 2008 12:17 pm | |
| cat de curand cred ca , cu acceptul vostru , vom declara razboi DKHului stau in Alpha - nu trag , dar baga raca tot timpul de fapt nici nu au ce cauta acolo , dar incet incet se strang multi si pun posesie pe Alpha si ca sa nu se incurce cu vreun razboi ii baga linia intai pe NF si AoF ei stau si se uita cum decurg evenimentele si fac SSuri postandu-le pe void astazi Nea Cardamina - a facut un raid , mai prelungit - si a dat iama in traderii care carau droguri ( HE HE HE - si-a gasit jucaria - nu mai pleaca de acolo - a inceput sa-i placa )
dupa ce a burdusit bine pe carausii aia , care incercau sa-l fenteze i-am spus sa plece si aplecat spunand ca s-a incheiat raidul - eu eram cu caracterul de trade la urma traderii au rasuflat usurati si i-au raspuns la salut
curios este ca Nea Cardamina a fost singur - dar nimeni nu a avut curaj sa-si incruciseze spadele cu el - doar un pirat AoF - a incercat cate ceva - fara spor -cerberul de Nea Cardamina il busea de fiecare data - si asta in fata celor de la DKH
DKHul - afacut gura - spunand sus si tare ca blocada s-a terminat le-am raspuns ca este un raid si nu blocada - iar datoria clanului Dacia este sa-si urmareasca RPul | |
|
| |
Godzilla
| Subiect: Re: Dacia DIPLOMACY Mier Iul 30, 2008 1:22 pm | |
| Razboi,ok! aparem pe prima pagina cu alt subiect shi ne mai distram. Faptul ca nu a fost atacat "Nea Cardamina"spune ceva,nu? | |
|
| |
Zamolxis
Numarul mesajelor : 573 Varsta : 49 Localizare : ...in oglinda retrovizoare Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: Re: Dacia DIPLOMACY Mier Iul 30, 2008 10:47 pm | |
| pe ei si pe mama lor de drogati... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dacia DIPLOMACY | |
| |
|
| |
| Dacia DIPLOMACY | |
|