Dacia Clan
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Dacia Clan

Dacia Clan Forum

AcasaPortalGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

In atentia membrilor clanului [Dacia] !!!

In jos 
+17
ibericandy
Dorulis
Vezinas
Nocturnas
kaos
ECY_TM
sebulba75
Robi
spinaker
Godzilla
Duras
Andrada
Zamolxis
traian
LOT
Zyraxes
St_Ares
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Urmatorul
AutorMesaj
Duras

Duras

Numarul mesajelor : 319
Varsta : 51
Localizare : Pe malul Dunarii
Data de inscriere : 21/12/2007

In atentia membrilor clanului [Dacia] !!! - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: In atentia membrilor clanului [Dacia] !!!   In atentia membrilor clanului [Dacia] !!! - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 09, 2008 11:56 pm

cred ca Ecy a vrut sa spuna "nu am luat masuri asupra nici unui membru inca"....mie asa mi s-a parut
Sus In jos
traian

traian

Numarul mesajelor : 107
Varsta : 55
Localizare : RM. VALCEA
Data de inscriere : 22/12/2007

MesajSubiect: Re: In atentia membrilor clanului [Dacia] !!!   In atentia membrilor clanului [Dacia] !!! - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 10, 2008 7:49 am

SI ARE DREPTATE NU?????????????????????
Sus In jos
ECY_TM

ECY_TM

Numarul mesajelor : 11
Data de inscriere : 09/06/2008

MesajSubiect: Re: In atentia membrilor clanului [Dacia] !!!   In atentia membrilor clanului [Dacia] !!! - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 10, 2008 1:34 pm

Vreau sa spun ca anca nu sau dat masuri de avertizare pt ca uni au atitudini pe care alti le considera deranjante .Eu ca memb al clanului nu pot lua masuri asupra altui membru , doar sa propun avertizare a lui.Momentan doar ai supraveghez cand va fi cazul al veti vedea postat p forum

PS. Cu ocazia asta eu as propune ca recrutarile de noi memb sa fie limitate la varsta de cel putin 14 ani ., Ce ziceti ????

Very Happy
Sus In jos
Godzilla

Godzilla

Numarul mesajelor : 431
Localizare : Arad
Data de inscriere : 07/01/2008

MesajSubiect: Re: In atentia membrilor clanului [Dacia] !!!   In atentia membrilor clanului [Dacia] !!! - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 10, 2008 3:18 pm

Salutare! Nu shtiu cum potzi verifica varsta cuiva. poate sa spuna orice varsta!
Sus In jos
Robi

Numarul mesajelor : 154
Varsta : 57
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 20/05/2008

MesajSubiect: Re: In atentia membrilor clanului [Dacia] !!!   In atentia membrilor clanului [Dacia] !!! - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 10, 2008 6:55 pm

Salut baietii!! Ai dreptate Godzilla!! si nici nu poti obliga, sa treaca anul nasterii !!! Ma gandesc!
Sus In jos
LOT
Moderator
Moderator
LOT

Numarul mesajelor : 888
Varsta : 63
Localizare : CONSTANTA TOMIS NORD
Data de inscriere : 20/12/2007

MesajSubiect: Re: In atentia membrilor clanului [Dacia] !!!   In atentia membrilor clanului [Dacia] !!! - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 10, 2008 7:05 pm

he he ,
nu cred ca cineva ar avea de castigat daca si-ar ascunde varsta
tot il bunghesti pana la urma - diferenta intre generatii este inconfudabila affraid
Sus In jos
Zamolxis

Zamolxis

Numarul mesajelor : 573
Varsta : 49
Localizare : ...in oglinda retrovizoare

MesajSubiect: Re: In atentia membrilor clanului [Dacia] !!!   In atentia membrilor clanului [Dacia] !!! - Pagina 3 Icon_minitimeVin Iun 13, 2008 4:25 pm

baieti....m-am intors...da ce mess mare in clanu asta...ce draq se-ntampla fratilor... ce-i atat de greu...regulile sunt simple si le-au enumerat sefii si ambasadorii de mii de ori...daca va place bine, daca nu lasere pe coaja... asta indiferent de varsta.
... iar daca vrei sa pleci din clan treb sa faci la fel ca si cand ai venit....adica sa vb cu vreun sef si sa-ti spuna care sunt urmarile acestei hotarari. Mi se pare destul de simplu.
In legatura cu cei care manca kkt cu privire la locurile limitate din clan ar fi bine sase faca public numele lor ca sa stim sa ne ferim de ei...

Iar cum ziceam, m-am mutat la noua mea locuinta si apar in joc , dupa doua saptamani, cu forte proaspete si reflexe slabite...sper sa aveti mila de mine...
Sus In jos
http://www.trupa-odyssey.ro
Zyraxes
Moderator
Moderator
Zyraxes

Numarul mesajelor : 594
Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: In atentia membrilor clanului [Dacia] !!!   In atentia membrilor clanului [Dacia] !!! - Pagina 3 Icon_minitimeVin Iun 13, 2008 10:35 pm

hehe,abia astept si eu sa revin,momentan am pe wa1 2xciocan,1 dalta, 1 trafalet si 2 barosuri...
Sus In jos
sebulba75

Numarul mesajelor : 7
Localizare : oradea
Data de inscriere : 04/06/2008

MesajSubiect: Re: In atentia membrilor clanului [Dacia] !!!   In atentia membrilor clanului [Dacia] !!! - Pagina 3 Icon_minitimeSam Iun 14, 2008 12:00 pm

inca nu am participat la nici un concurs si la nici un event.Sunt foarte curios cum arata si inca nu mam masurat cu adevarat cu nimeni.Smile
Sus In jos
LOT
Moderator
Moderator
LOT

MesajSubiect: Re: In atentia membrilor clanului [Dacia] !!!   In atentia membrilor clanului [Dacia] !!! - Pagina 3 Icon_minitimeSam Iun 14, 2008 12:13 pm

he he he ,
te asteptam in fiecare seara de la ora 20.00 ptr antrenamente bounce
noi veteranii asta facem seara - antrenamente - razboaie - raiduri - eventuri
daca se fac :cyclops:
Sus In jos
sebulba75

MesajSubiect: Re: In atentia membrilor clanului [Dacia] !!!   In atentia membrilor clanului [Dacia] !!! - Pagina 3 Icon_minitimeDum Iun 15, 2008 6:07 am

Salutari!Am mai postat undeva aceasta tema,as dori sa intreb cum funtioneaza TS2 ,sa va aud macar in timpul raidurilor,ar fi de flolos pt organizare si pentru a evita greselile posibile.Eu cred ca ar trebui facut un topic separat cu traba asta pt cei noi,si pentru ca e destul de important,o descriere a depunerii in funtiune a TS2.
Sus In jos
LOT
Moderator
Moderator
LOT

MesajSubiect: Re: In atentia membrilor clanului [Dacia] !!!   In atentia membrilor clanului [Dacia] !!! - Pagina 3 Icon_minitimeDum Iun 15, 2008 9:12 am

seb ,
TS 2 - ( TeamSpeak 2 ) poti sa-l descarci de pe GOOGLE
s-au poate sa ti-l trimita cineva pe mess - este o treaba banala
IPul si parola o afli cand esti in joc - intrebi pe cineva din Dacia
de preferinta - contacteaza-l pe Aurel - el este taticul TSului
deci trebuie sa ai cel putin casti ca sa auzi - ce se vorbeste -
ar trebui ca , toti noii veniti , sa aibe TS
informatia circula mai repede - si stie tot poporul ce se intampla
exemplu de aseara cand - noi eram in raid prin Sparta
iar unii membrii , neavand TS - nici nu stiau ce se intampla
cu TSul - esti conectet la deciziile clanului - intr-un raid sau razboi -
nu ai timp sa scrii , sa dai informatii etc .
cu alte cuvinte TSul te scuteste de multe lucruri - este mai operativ
Sus In jos
sebulba75

MesajSubiect: Re: In atentia membrilor clanului [Dacia] !!!   In atentia membrilor clanului [Dacia] !!! - Pagina 3 Icon_minitimeDum Iun 15, 2008 5:50 pm

mersi pt informatii,bine ca am reusit da atunci sa rezolvam problema ,cu un pic de ajutor.cu siguranta va fi de folos!!! Very Happy
Sus In jos
LOT
Moderator
Moderator
LOT

MesajSubiect: Re: In atentia membrilor clanului [Dacia] !!!   In atentia membrilor clanului [Dacia] !!! - Pagina 3 Icon_minitimeMier Iun 18, 2008 7:31 am

aseara , pe cand mergeam spre NY sa luam un recrut
Aurel a fost doborat de [-TDA-]-COOLADE
bineinteles ca am raspuns toti si i-am fugarit pe baietii aia prin Alexandria
cine nu stie TDA este un clan de assassini - si au propriile lor reguli
deocamdata ostilitatile s-au terminat asa , fara vreo declaratie de razboi s-au ceva asemanator
ar fi bine ca atunci cand vedeti un TDA sa fiti cu ochii in patru si cu degetul pe tragaci

nu trageti voi primii - dar stati pregatiti sa ripostati - finca sunt assassini
si trag fara avertisment

daca cineva este doborat de vrun membru din TDA - sa poateze aici ca sa-l punem pe lista KOS
si sa-l assassinam si noi , he he he Twisted Evil
Sus In jos
LOT
Moderator
Moderator
LOT

MesajSubiect: Re: In atentia membrilor clanului [Dacia] !!!   In atentia membrilor clanului [Dacia] !!! - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 23, 2008 6:56 am

Dacilor ,

mai puneti mana si faceti misiuni si kiluri , ca iar am cazut pe locul 218
suntem cativa care au peste 1000 kiluri - restul .......

Ares cred ca ar trebui sa dai drumul la ranguri - sa vada fiecare cum sta
pana atunci deschideti lista cu membrii clanului sa vedeti cate kiluri are fiecare
Sus In jos
kaos

kaos

Numarul mesajelor : 114
Varsta : 33
Localizare : Prin Amsterdam (as vrea eu)
Data de inscriere : 06/06/2008

MesajSubiect: Re: In atentia membrilor clanului [Dacia] !!!   In atentia membrilor clanului [Dacia] !!! - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 23, 2008 8:38 am

pai yo pe contul de dacia ultima oara cand mam uitat (adica acum vreme buna....)aveam 900 npcuri omorate
Sus In jos
Duras

Duras

MesajSubiect: Re: In atentia membrilor clanului [Dacia] !!!   In atentia membrilor clanului [Dacia] !!! - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 23, 2008 11:31 am

Pai daca ieri eram pe locul 176 la kiluri si azi am cazut pe 200....si ceva...... asta inseamna ca cineva si-a facut inca un caracter (sau mai multi si-au facut) si kilurile s-au impartit la cei care nu aveau.

Iar in legatura cu kilurile.....pana avem o gramada de caractere care au sub 100 de kiluri....LOL.....apoi nu va asteptati sa avem o pozitie prea buna in top. Cei care se chinuie sa omoare npc-i se bat cu morile de vant. Asta-i adevaru din pacate.

Cu o medie de aprox 1000 de chiluri pe membru de clan, fiecare care a depasit acest numar, face treaba altuia, care nu prea face. Si batem pasu pe loc. Twisted Evil
Sus In jos
Robi

MesajSubiect: Re: In atentia membrilor clanului [Dacia] !!!   In atentia membrilor clanului [Dacia] !!! - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 24, 2008 9:13 pm

pai am spus "O RANDUNICA ......!!!! hhhhmmmmmmmm!!!!!

intelegeti nu?

trebe pus mana pe NPC NU NUMAI pe " PVP"!!!!

antrenament, avem nevoie!! dar si de NPC-uri!!

ca sa inaintam in top!!!!!!!!!!!

ce ziceti?
Sus In jos
LOT
Moderator
Moderator
LOT

MesajSubiect: Re: In atentia membrilor clanului [Dacia] !!!   In atentia membrilor clanului [Dacia] !!! - Pagina 3 Icon_minitimeMier Iun 25, 2008 6:53 am

he he he , Robi
am zis ca suntem un clan democratic
nu putem sa facem de exemplu o norma in privinta kilurilor - ca la servici -
pana la urma jucam , jocul asta ca sa ne distram
suntem adunati intr-un clan - finca ne leaga ceva - timpul petrecut impreuna , prietenie etc...
sunt persoane care le place sa faca misiuni , persoane care le place sa faca PvPuri
persoane care vor sa descopere sisteme noi , nu poti impune omului sa faca numai misiuni si kiluri
finca sta clanul prost in statistici
importanta este placerea dea juca jocul asta - sa nu te simti constrans de a fi obligat sa faci ceva
anume daca nu ai chef - o spun ca si jucator de freelancer

dar ca , coleader trebuie sa spun asa:
oameni buni , mai faceti si voi niste kiluri fiinca a cazut clanul in statistici Razz
Sus In jos
kaos

kaos

MesajSubiect: Re: In atentia membrilor clanului [Dacia] !!!   In atentia membrilor clanului [Dacia] !!! - Pagina 3 Icon_minitimeMier Iun 25, 2008 1:20 pm

Mey Daciotii mei raspundeti-mi si mie la o intrebare:
Am un cont cu numele <K/\OS> , se pune la calculul rangului clanului?

Shi asha ca chestie eu inca imi pastrez contul cu NR Pt ca am 1300 NPC killuri pe el.E bine?
Shi dak e sami fac caracter fara nr oricum pe asta cu nr il tin pana il ajung din urma cu cel fara pe ntru a mentine rangul stabil.
Sus In jos
Godzilla

Godzilla

Numarul mesajelor : 431
Localizare : Arad
Data de inscriere : 07/01/2008

MesajSubiect: Re: In atentia membrilor clanului [Dacia] !!!   In atentia membrilor clanului [Dacia] !!! - Pagina 3 Icon_minitimeMier Iun 25, 2008 2:57 pm

Barem media de kill-uri pe numar de caractere la fiecare sa fie peste mie,mai rezolva problema :scratch:
Sus In jos
Duras

Duras

MesajSubiect: Re: In atentia membrilor clanului [Dacia] !!!   In atentia membrilor clanului [Dacia] !!! - Pagina 3 Icon_minitimeMier Iun 25, 2008 4:08 pm

Doar caracterele cu tag Dacia se iau in considerare in clasamente....asta pt a raspunde lui Kaos Laughing
Sus In jos
Robi

MesajSubiect: Re: In atentia membrilor clanului [Dacia] !!!   In atentia membrilor clanului [Dacia] !!! - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Iun 26, 2008 4:12 pm

lol! da stiu g3rula!! cred ca, ma furat ambitia!!!

nu am vrut sa oblig pe nimeni,

sau chestii de astia Laughing

sa nu intelaega nimeni gresit!!!!
Sus In jos
kaos

kaos

MesajSubiect: Re: In atentia membrilor clanului [Dacia] !!!   In atentia membrilor clanului [Dacia] !!! - Pagina 3 Icon_minitimeSam Iun 28, 2008 3:05 pm

Daca sunteti de acord , propun ca in fiecare zi sa fie desemnat un membru al clanului sa se duca in new york sau new bberlind sau in new london , unde sunt npc-uri de 2 bani si sa traga in tot ce misca sa ne mentinem rangul clanului la un nivel stabil
Sus In jos
Nocturnas

Numarul mesajelor : 4
Data de inscriere : 18/06/2008

MesajSubiect: Re: In atentia membrilor clanului [Dacia] !!!   In atentia membrilor clanului [Dacia] !!! - Pagina 3 Icon_minitimeSam Iun 28, 2008 3:08 pm

ti-am luat-o inainte Razz
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: In atentia membrilor clanului [Dacia] !!!   In atentia membrilor clanului [Dacia] !!! - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

In atentia membrilor clanului [Dacia] !!!
Sus 
Pagina 3 din 11Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Diplomatia Clanului Dacia / Dacia Clan Diplomacy
» Update la Regulile Clanului -[Dacia]
» DESIGN DACIA
» Regulile clanului
» REPUTATIA CLANULUI

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dacia Clan :: Clanul Dacia - 2008 :: Arhiva 2008-
Mergi direct la: